Axis Inspire 2021 maandag van start

Op 14 en 15 juni 2021 organiseert Axis Communications de tweede editie van het digitale evenement Axis Inspire. Dit tweedaagse virtuele evenement, gericht op partners, distributeurs, eindgebruikers en andere geïnteresseerden, staat volledig in het teken van de toekomst van beveiligingstechnologie.

Wat heeft de toekomst in petto als het gaat om nieuwe technologieën? Welke ontwikkelingen zijn al in volle gang? Welke trends kunnen we nog verwachten en welke kansen biedt dit voor eindgebruikers? Met een mix van boeiende presentaties, discussierondes en breakout-sessies zal Axis deze vragen – en nog veel meer – beantwoorden.

Interactief
Philippe Kubbinga, regional director Middle Europe bij Axis: “Met Axis Inspire 2021 bieden we alle aanwezigen een dynamisch platform om te netwerken en informatie te delen. Samen met onze partners en collega’s presenteren we nuttige inzichten in de wereld van de beveiligingstechnologie en laten we de meest recente innovaties zien. Hierbij bieden wij bezoekers aan ons digitale event de mogelijkheid om interactief deel te nemen aan de discussies en om vragen te stellen.”

AI en cybersecurity
Behalve de experts van Axis zullen ook gastsprekers en partners in de virtuele schijnwerpers staan en dieper ingaan op de nieuwste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie (AI) in beveiliging, de uitdagingen van cybersecurity tijdens de volledige productlevenscyclus en de voordelen van netwerkaudio.
Geertrui Mieke de Ketelaere, program director AI bij IMEC in Leuven (België), is een van de sprekers en neemt tijdens het evenement ook deel aan het panelgesprek.

Retail, transport en smart cities
De tweede dag van Axis Inspire 2021 bestaat uit een reeks praktijkgerichte breakout-sessies. Ook hier komen de thema’s cybersecurity en netwerkaudio-oplossingen aan bod en krijgen de bezoekers diepere, praktische inzichten. Andere onderwerpen die worden behandeld, zijn panoramische en thermische camera’s, Axis-tools om het ontwerpen van beveiligingsoplossingen te vergemakkelijken, het TCO-concept (Total Cost of Ownership) en end-to-end beveiliging, oftewel een volledige bewakingsoplossing van één leverancier. Tijdens de panelgesprekken gaan experts en partners van Axis dieper in op de ontwikkelingen in retail, transport en smart cities. Verder zullen de deelnemende Axis-partners hun oplossingen en producten presenteren op een virtuele beursvloer.

Aanmelden kan nog door hier te klikken.

Deel dit artikel via: