Axis komt met nieuwe serie deurcontrollers

Axis Communications kondigt de AXIS A12-serie aan voor zowel kleine als grote toegangssystemen. Met ingebouwde intelligentie kunnen ze intern alle taken met betrekking tot deurtoegang afhandelen, zelfs als het netwerk niet beschikbaar is.

AXIS A1210 is een compacte, scherp geprijsde deurcontroller en bevat alles wat nodig is om één deur te bedienen. Hij beschikt over een montageplaat met sleutelgat en ondersteuning voor DIN-railmontage voor snelle en eenvoudige installatie op muren. Ook verkrijgbaar is de AXIS A1210-B, een stapelbaar, barebone-model dat ideaal is voor installatie in kleine ruimtes, zoals bestaande of nieuw geïnstalleerde kasten. De AXIS A1214 is een complete set met vier barebone-units in een vandaalbestendige kast voor een snelle en eenvoudige installatie.

Cyberbeveiliging
Deze producten kunnen tot 250.000 inloggegevens en 250.000 gebeurtenislogboeken per eenheid opslaan en zorgen voor flexibele en veilige authenticatie met behulp van verschillende inloggegevens, zoals pincodes en dynamische QR-codes voor bezoekerstoegang en kentekenverificatie voor voertuigtoegang.
De AXIS S12-serie biedt ingebouwde cyberbeveiligingsfuncties om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en het systeem te beschermen. AXIS Edge Vault beschermt bijvoorbeeld de apparaat-ID van Axis en vereenvoudigt de autorisatie van Axis-producten op het netwerk. Bovendien helpen deze producten ervoor te zorgen dat cryptografische sleutels veilig worden opgeslagen in het ingebouwde EAL6+ Certified Secure Element.

De AXIS S12-serie zal in oktober 2022 beschikbaar zijn via de distributiekanalen van Axis.

Deel dit artikel via: