Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ARAS

Top Security

DZ Technologies

Alphatronics

Multiwacht

2N

CDVI

Lobeco

Gold-IP

Genetec

RoSecure

Centurion

HD Security

HID

Alarm Meldnet

Seagate

NIBHV

CardAccess

Secusoft

Advancis

Nenova

Paxton

NetworxConnect

20face

Bydemes

SOBA

VBN

Regio Control Veldt

VideoGuard

Traka ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

CSL

Crown Security Services

Uniview

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Unii

Eizo

SmartSD

Hikvision

Milestone

IDIS

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Add Secure

Network Optix

Ajax Systems

ADI

ASIS

i-Pro

Explicate

Brivo

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

ASSA ABLOY

Trigion

VEB

Kiwa

De Beveiligingsjurist

VAIBS

PG Security Systems

OSEC

Bosch Security Systems

VVNL

SmartCell

JMB Groep

Paraat

Securitas

G4S

EAL

Service Centrale Nederland

GFT

Akuvox

Dero Security Products

Masset Solutions

Connect Security

Seris

SMC Alarmcentrale

BHVcertificaat.online

Optex

AXIS M1054 kleine HDTV-netwerkcamera

9 maart 2010
Redactie
17:04

Axis Communications introduceert de AXIS M1054-netwerkcamera, een kleine en geavanceerde camera die ideaal is voor de beveiliging van bijvoorbeeld kleine bedrijven, winkels, restaurants, hotels en woonhuizen.

AXIS M1054De AXIS M1054 is een vervolg op de AXIS M10-serie die vorig jaar is geïntroduceerd. Er zijn allerlei nieuwe functies geïntegreerd op basis van de feedback die we van klanten hebben ontvangen, waaronder Power over Ethernet en HDTV, zegt Edwin Beerentemfel, salesmanager van Axis Communications.De AXIS M10-serie hheft 30 beelden per seconde in HDTV 720p-resolutie. Daarnaast wordt de AXIS M1054 geleverd met ondersteuning voor IEEE 802.3af, oftewel Power over Ethernet.

De AXIS M1054 heeft dezelfde functies als de AXIS M1031-W (behalve de draadloze interface), zoals een passieve infraroodsensor (PIR) voor detectie van beweging in alle lichtomstandigheden en een witte LED om de omgeving automatisch te verlichten zodra beweging wordt gedetecteerd of wanneer de gebruiker dat wil. De camera ondersteunt tweeweg-audio via een geïntegreerde microfoon en luidspreker, zodat gebruikers op afstand een gebied kunnen beluisteren en zo nodig kunnen communiceren met bezoekers of indringers. Als het alarm in werking treedt, kunnen opgenomen of geüploade audiofragmenten worden afgespeeld om indringers af te schrikken. Naast deze functies bevat de camera ook een I/O (1 input en 1 output) zodat externe apparatuur kan worden aangesloten, zoals sensoren en externe relais om bijvoorbeeld lampen te activeren of deuren te openen/sluiten.

De AXIS M1054 biedt meerdere H.264- en Motion JPEG-stromen. Met H.264-compressie worden opslagoptimalisatie en efficiënt gebruik van de bandbreedte mogelijk gemaakt doordat de bitsnelheid aanzienlijk wordt verlaagd. Met behulp van progressieve scantechnologie maakt de camera duidelijke HDTV-beelden van bewegende voorwerpen.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Seagate

Suricat

Wordt een partner