Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Nimo Drone Security

2N

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

GFT

ARAS

OSEC

Akuvox

Regio Control Veldt

SmartCell

ASSA ABLOY

CSL

Masset Solutions

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

HD Security

Nimo Dog Security

CardAccess

RoSecure

CDVI

Hikvision

Uniview

HID

De Beveiligingsjurist

VBN

SmartSD

Gold-IP

Seagate

Alphatronics

DZ Technologies

Brivo

Add Secure

20face

Top Security

Service Centrale Nederland

PG Security Systems

VAIBS

Eizo

G4S

EAL

Milestone

ASIS

NIBHV

Lobeco

Optex

IDIS

Trigion

VVNL

Connect Security

Paraat

Unii

Oribi ID Solutions

Paxton

Nenova

ADI

Genetec

Centurion

SOBA

Ajax Systems

Alarm Meldnet

Advancis

Multiwacht

Secusoft

VideoGuard

Bydemes

Kiwa

Bosch Security Systems

Securitas

Dero Security Products

BHVcertificaat.online

Explicate

VEB

Traka ASSA ABLOY

Sequrix

Seris

Avigilon Alta

Crown Security Services

Barendrecht en Trigion tekenen voor tweede biketeam

20 februari 2015
Redactie
13:26

De gemeente Barendrecht krijgt een tweede biketeam van twee personen. Burgemeester Van Belzen en de heer Van der Zalm, salesdirecteur van beveiligingsbedrijf Trigion, ondertekenden hiervoor donderdag 19 februari een contract.

Net als het biketeam dat Barendrecht al sinds 1 april 2013 via Trigion inzet, gaat ook dit team zich inzetten voor een schoon, heel en veilig Barendrecht. Naast beveiliger zijn de medewerkers van het biketeam ook onbezoldigd boa (bijzonder opsporings ambtenaar) van de gemeente Barendrecht. Hierdoor kunnen zij overtreders bekeuren.
Trigion beveiligers
Burgemeester Van Belzen (rechts) en salesdirecteur Van der Zalm (links) poseren temidden van het tweede biketeam dat zich binnen de gemeente Barendrecht gaat inzetten voor een schoon, heel en veilig Barendrecht.
Het tweede biketeam wordt ingezet op andere tijden dan het al bestaande biketeam. Behalve in de middag zal dit biketeam ook ’s avonds op de fiets door Barendrecht rijden. Zij gaan optreden tegen overlast waar veel Barendrechters zich aan ergeren, zoals het niet opruimen van hondenpoep, loslopende honden, overlastgevende hangjongeren, te lang / zonder blauwe schijf parkeren in een blauwe zone en overlast in recreatiegebied Oude Maas.
Gemeente Barendrecht en Trigion zijn blij met de uitbreiding van de samenwerking. Burgemeester Van Belzen: ”Een veilig Barendrecht is een van de speerpunten van dit college. Daarom hebben we vorig jaar besloten het toezicht in onze gemeente uit te breiden. We hebben daarvoor in Trigion een prettige partner. De biketeams zijn flexibel inzetbaar. Zo zijn zij een prima aanvulling op de boa’s in dienst van de gemeente en natuurlijk de politie.” In de toekomst krijgt het ene biketeam zijn uitvalsbasis in de Veiligheidspost aan de Maasstraat terwijl het andere team gaat werken vanuit de Veiligheidspost aan het Middeldijkerplein. Op deze manier zijn de biketeams makkelijk inzetbaar in heel Barendrecht. De heer Van der Zalm van Trigion: ”Het is onze ambitie om Nederland samen veiliger te maken. De biketeams geven veiligheid een gezicht in Barendrecht, samen met boa’s van de gemeente en politie.”
De inzet van een tweede biketeam heeft nog een ander positief effect. Tijdens het proces rond werving en selectie voor het tweede biketeam, kwam een uitkeringsgerechtigde inwoner van de gemeente Barendrecht als geschikte kandidaat naar voren. Deze persoon komt in dienst bij Trigion en wordt voor een gegarandeerd aantal uren ingezet binnen de gemeente Barendrecht. De heer Van der Zalm: ”We zijn trots op de samenwerking met de gemeente Barendrecht en het is mooi om op deze manier ook een maatschappelijke bijdrage te leveren.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner