Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

NetworxConnect

Milestone

ASIS

ADI

Optex

Ajax Systems

Multiwacht

Bosch Security Systems

EAL

IDIS

Paraat

Oribi ID Solutions

G4S

2N

GFT

Kiwa

Brivo

Seris

Paxton

Genetec

Securitas

ARAS

Alphatronics

Connect Security

Crown Security Services

Advancis

HID

Hikvision

Gold-IP

VBN

Eagle Eye Networks

Nimo Dog Security

Traka ASSA ABLOY

De Beveiligingsjurist

Nenova

OSEC

CardAccess

ASSA ABLOY

PG Security Systems

20face

Lobeco

SMC Alarmcentrale

Eizo

Service Centrale Nederland

Nimo Drone Security

Add Secure

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

Centurion

DZ Technologies

Sequrix

Bydemes

VAIBS

SmartSD

VEB

SmartCell

Top Security

Alarm Meldnet

CDVI

SOBA

HD Security

VVNL

i-Pro

Avigilon Alta

Secusoft

JMB Groep

VideoGuard

Trigion

Explicate

Seagate

CSL

BHVcertificaat.online

Akuvox

Unii

NIBHV

RoSecure

Uniview

Masset Solutions

Regio Control Veldt

Barracuda Networks lanceert Message Archiver

1 februari 2008
Redactie
21:45

Black IP, distributeur van Barracuda Networks introduceert de Barracuda Message Archiver in Nederland. Deze geïntegreerde hard- en softwareoplossing biedt bedrijven de mogelijkheid om alle e-mails te bewaren, te indexeren en te vinden, om zo een e-mailarchief te creëren dat voldoet aan alle eisen van de recente wet- en regelgeving.

De noodzaak voor een goede e-mailarchivering heeft zowel een juridische als een wettelijke basis. Enerzijds stellen bedrijven steeds vaker regels op om e-mails gedurende enkele jaren te bewaren ter ondersteuning van bewijsvoering bij juridische disputen, of contractuele afspraken. Anderzijds heeft het Europese Parlement eind 2005 een Europese richtlijn uitgevaardigd rond de bewaarplicht voor telefoon-, fax- en e-mailverkeer. Een recent wetsvoorstel in Nederland wil een bewaartermijn van 18 maanden verplichten.

De Barracuda Message Archiver helpt organisaties met een volledige suite aan mogelijkheden voor berichtarchivering. De appliance verwerkt alle nieuwe, in- en uitgaande en interne e-mails en importeert historische e-mails, waaronder Microsoft Outlook PST-, MAPI-, IMAP- en POP3-bestanden. Een gedetailleerde lijst van alle berichtcomponenten indexeert zowel de inhoud als de bijlagen van e-mails volledig. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte indexlabels te definiëren. Het zoeken en vinden van relevante e-mails kan snel en eenvoudig. Ter ondersteuning van het opslagbeheer beschikt de Barracuda Message Archiver over een intuïtieve, webgebaseerde interface. De e-mailarchieven zijn strikt beveiligd en privileges worden toegewezen op basis van persoons- of functieniveau. De Barracuda Message Archiver integreert naadloos met Active Directory en andere LDAP-compatible directory servers.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner