Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

CDVI

Alarm Meldnet

Trigion

Explicate

PG Security Systems

CSL

SmartSD

Akuvox

Uniview

OSEC

Brivo

Add Secure

ARAS

SOBA

IDIS

Nimo Drone Security

Lobeco

Lobeco is al meer dan 50 jaar een onafhankelijke en professionele Benelux-distributeur van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen en toegangssystemen. Lobeco Fire + Security ondersteunt haar producten en diensten met een 24/7 onderhoud & service-afdeling.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

Lobeco begeleidt klanten met projecten, inbedrijfstelling, certificeren, opleiden, marketing, helpdesk en een snelle levering van producten uit voorraad. Lobeco Fire + Security heeft door specialistische kennis, ervaring en innovatie gezorgd voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe producten in de Benelux op het gebied van de productgroepen branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangsbeheer.

Persoonlijk contact

De medewerkers van Lobeco Fire + Security streven ernaar om zich te onderscheiden door een persoonlijk contact met de klant, met een tevreden resultaat als gezamenlijk doel. Daarnaast is Lobeco als enige distributeur nog een echt nationaal georganiseerd bedrijf, met een eigen vestiging in Zoetermeer en een vestiging in Wevelgem (Belgie). Al meer dan 50 jaar staat het bedrijf met beide benen in de Nederlandse en Belgische installateurs- en beveiligingswereld. Lobeco Fire + Security weet als elektronisch beveiligingsbedrijf als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn. Daarom is Lobeco ISO-gecertificeerd.

Meer dan verkoop alleen

We doen wat we beloven. Het lijkt een open deur, klanten moeten er vanuit kunnen gaan dat we doen wat we beloven. Het wordt ook vaak snel gezegd. Maar je gaat wel een verantwoordelijkheid aan, een verplichting waar je 24 uur per dag aan moet voldoen. Althans, dat is de vertaling die Lobeco geeft aan het begrip Service; op elk moment alle ondersteuning bieden die de installateur nodig heeft!

In bedrijf stellen
Verder bieden wij een helpdesk, een reparatiewerkplaats, assemblage en een team technische buitendienstmedewerkers, die in heel Nederland actief zijn om klanten de service te geven die ze nodig hebben, Dat varieert van ondersteuning bij inbedrijfstelling van installaties, tot onderhouden en reparatiediensten. Daarnaast beschikt Lobeco over een kennis centrum, hier worden de trainingen gegeven.

Projectbureau
De ondersteuning is veel breder. De installateur bepaalt zelf de support, welke onderdelen hij afneemt. De projectleiders van Lobeco kunnen ingehuurd worden om de installateur te ondersteunen bij de uitvoering van een totaalproject. Materiaal aanschaffen, projectbegeleiding en ingebruikstelling, alles van a tot z geregeld.

Onderhoud & Service
Tenslotte ondersteunt Lobeco de installateur via een Onderhoud-Service Contract door bepaalde (met name ook gecertificeerde) werkzaamheden uit handen te nemen. Lobeco garandeert dat binnen een afgesproken tijd een monteur bij de klant op de stoep staat. Daarnaast wordt minimaal één keer per jaar onderhoud uitgevoerd.

Contact

Zoetermeer
+31 (0)70-3143143

Bedrijfsnieuws

Geselecteerd werk

Beschikbare vacatures

Vlog

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner