Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Brivo

Centurion

IDIS

Ajax Systems

Lobeco

G4S

DZ Technologies

SmartSD

RoSecure

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

Hikvision

Milestone

Seagate

Unii

i-Pro

ASIS

SmartSD

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabewaking, toegangsbeheer en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 70 security professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 60 A-merken.

Profiel
Bedrijfsnieuws
Productnieuws
Case Studies
Vacatures

SmartSD is een ’toegevoegde waarde’-distributeur met een toekomstgerichte visie en diepgaande kennis van zowel lokale markten als het wereldwijde aanbod. In nauwe samenwerking met A-merk fabrikanten helpen wij onze klanten telkens opnieuw de beste beveiligingsoplossingen te realiseren. Alle oplossingen die SmartSD levert zijn gebaseerd op gecertificeerde producten die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Een belangrijke toegevoegde waarde van SmartSD is de grote eigen voorraad aan courante producten en systemen, waaruit wij vaak snel kunnen leveren. Ons magazijn is uitgerust met de modernste logistieke voorzieningen.

Bij SmartSD staan de behoeften, wensen en eisen van klanten altijd voorop. Daarom vertegenwoordigen wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment beveiligingsproducten, waaruit onze ervaren medewerkers u fabrikantonafhankelijk kunnen adviseren. Kortom, uit onze ruime keuze aan producten en diensten voor elk beveiligingsvraagstuk, kunt u altijd zelf de beste combinatie kiezen.

Service en technische ondersteuning
Ons support team is meer dan 20 man sterk en bestaat uit ervaren technici met een passie voor Beveiliging. In de sterk groeiende en sterk bewegende markt van de elektrotechnische beveiliging volgen nieuwe regelgeving en nieuwe producten en technieken elkaar in hoog tempo op. Ons gedreven support team begeleidt u graag bij alle problemen en vragen die u tegenkomt bij al uw projecten groot of klein.

Behalve op technisch gebied kan SmartSD u tevens helpen bij het commerciële traject. Met advies, trainingen op maat, product- brochures, specificaties en afbeeldingen in offertes, of andere wensen.

Contact

Productnieuws

Geselecteerd werk

Beschikbare vacatures

Vlog

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner