BeNeLux Day tijdens Security Essen over netwerkbeveiliging

Van 20 tot en met 23 september is de internationale beveiligingsbranche te gast op Messe Essen. Security Essen wordt een platform voor innovatieve producten en kennisuitwisseling. Op 21 september vindt de BeNeLux Day plaats, die in het teken zal staan van netwerkbeveiliging.

De BeNeLux Day is een initiatief van Security Essen, de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel (DNHK) en de Dutch Cluster Security Delta (HSD). Zij nodigen bezoekers uit voor het Duits-Nederlandse Security Forum.
Criminelen stoppen niet aan de landsgrenzen en de voortschrijdende digitalisering vergroot het risico om slachtoffer te worden van cyberaanvallen. Wat kunnen beveiligingsexperts uit Duitsland en Nederland doen om dit tegen te gaan? Kunnen we leren van de ervaringen van onze buren? In hoeverre vullen producten en diensten uit beide landen elkaar aan? Waar liggen de grootste marktkansen? Dat is precies waar het Duits-Nederlands-Security-Forum om de hoek komt kijken, met antwoorden en nieuwe input. Experts uit de branche en ondernemers uit Duitsland en Nederland zullen verslag doen van praktijkervaringen en actuele trends met het publiek bespreken.

Het programma in detail
De BeNeLux Day vindt plaats in de forumruimte in Hal 6 / Stand 6B41 en is vanaf 9.30 uur open voor belangstellenden. Na een kort welkom om 10.00 uur volgt de gezamenlijke keynote ‘Trends in de beveiligingsmarkt in Duitsland en Nederland – een vergelijking’ door Wouter Goudswaard van Eye Security en Patrick Grihn die netwerker is bij NRW. Daarna krijgt het publiek de gelegenheid om vragen te stellen voordat om 10:45 uur een internationale paneldiscussie wordt gehouden. Dennis Ochmann van Weckbacher Sicherheitssysteme, Jan Martijn Broekhof van Guardian360, Bastiaan van Hamersveld van Edgeway en Dominic Schneider van Telenot zullen op het podium van gedachten wisselen over het onderwerp ‘Networked security technology and cybersecurity in practice. Markttrends, landspecifieke verschillen en zakelijke kansen in de buurlanden.’ Dit wordt gevolgd door een Q&A met het publiek. Vanaf 11.30 uur worden alle deelnemers uitgenodigd voor het netwerkevenement in de Security Experts Meeting. In de middag wordt tijd geboden om de beurs en de innovaties te ontdekken.

Om deel te nemen aan het Duits-Nederlandse Security Forum is registratie vereist via deze website.

Deel dit artikel via: