Bennie Kregting regional sales director Benelux bij Ajax Systems

Bennie Kregting gaat als regional sales director de aanwezigheid van het in draadloze beveiligingssystemen gespecialiseerde Ajax Systems versterken in Nederland, België en Luxemburg. Eerder werkte hij voor een aantal bekende distributeurs van beveiligingsproducten.

Bennie Kregting is al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de distributie van beveiligingssystemen in Europa bij onder andere Top Security en PG Security Systems. “Ik geloof dat Ajax Systems een van de meest vooruitstrevende en innovatieve fabrikanten van beveiligingssystemen is”, zegt hij. “Toen Oleksandr Konotopskyi me vertelde over het bedrijf en de strategie voor de komende jaren, realiseerde ik me dat ik me bij het team wilde voegen. Met mijn verkoopervaring in de beveiligingsmarkt van de Benelux kan ik het bedrijf helpen om nog succesvoller te worden.” Konotopskyi zegt hier zelf over: “Professionals uit de beveiligingsmarkt van de Benelux behoren tot de meest vooruitstrevende op het gebied van implementatie en gebruik van innovatieve technologieën. Tegelijkertijd is het niveau van norm- en certificeringseisen ook erg hoog. We willen de behoeften van onze partners beter begrijpen. Daarom hebben we Bennie Kregting uitgenodigd om het team te komen versterken. We zijn van plan om te leren van lokale ervaringen en best practices te implementeren.”

Ajax Systems betrad in 2016 officieel de Benelux-markt. Sindsdien heeft het vertrouwen en een gunstige positie in de regio gekregen en wordt het merk actief gepromoot in Nederland, België en Luxemburg.

Deel dit artikel via: