Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Optex

ASIS

Secusoft

DZ Technologies

Trigion

Centurion

Ajax Systems

Seris

HID

ADI

Hanwha Vision Europe

Paxton

Alarm Meldnet

Unii

Akuvox

Eagle Eye Networks

Brivo

Bosch Security Systems

Avigilon Alta

Milestone

Traka ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

Nimo Drone Security

Nenova

Dero Security Products

Regio Control Veldt

Multiwacht

SmartCell

2N

SOBA

ASSA ABLOY

Crown Security Services

IDIS

Securitas

Genetec

Hikvision

Explicate

Sequrix

Uniview

NetworxConnect

Advancis

HD Security

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

VBN

BHVcertificaat.online

i-Pro

20face

Network Optix

Nimo Dog Security

GFT

Masset Solutions

JMB Groep

Oribi ID Solutions

Eizo

Lobeco

VEB

Gold-IP

VVNL

CDVI

SmartSD

NIBHV

RoSecure

VAIBS

CSL

ARAS

CardAccess

Alphatronics

Seagate

EAL

G4S

Connect Security

Top Security

PG Security Systems

Kiwa

Paraat

OSEC

Bydemes

Add Secure

Betaalbare full-HDTV 1080p netwerkcamera van Axis

20 februari 2014
Redactie
17:15

Axis Communications kondigt de AXIS M1025 aan. Deze compacte netwerkcamera voor binnengebruik levert een beeldkwaliteit in full-HDTV 1080p of 2 megapixel resolutie in full frame rate. De camera is uitgerust met slimme functies, zoals ondersteuning van HDMI-output (micro) voor livestreaming op een monitor met HDTV 720p.

AXIS M1025 cameraVerder biedt het ondersteuning voor een geheugenkaart om beelden op te slaan en met Corridor Format is een optimale bewaking van nauwe gangen en paden mogelijk. Ook biedt de camera ondersteuning voor Power over Ethernet als optie naast voeding via het stopcontact.

“De AXIS M1025 is de eerste camera met full-HDTV 1080p of 2 megapixel in de AXIS M10 serie. Aan deze camera hebben we ondersteuning voor HDMI (micro) en Power over Ethernet toegevoegd”, vertelt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis. “De HDMI-uitgang (micro) is handig voor winkeliers die behoefte hebben aan een zichtbare monitor. De Power over Ethernet-functie vereenvoudigt de installatie, waardoor gebruikers tijd en geld besparen. De flexibiliteit van deze stijlvolle, betaalbare camera maakt het bij uitstek geschikt voor gebruikers van kleine bewakingssystemen, voor de beveiliging van kleine kantoren en voor thuisgebruikers.”

De AXIS M1025 ondersteunt bovendien het AXIS Video Hosting System met één-klik-camera-aansluiting, waardoor deze netwerkcamera geschikt is voor oplossingen met hosted video. Dankzij de ondersteuning van geheugenkaarten is de AXIS M1025 ook geschikt voor AXIS Camera Companion, een betaalbare netwerk-video-oplossing voor kleine installaties. De AXIS M1025 ondersteunt meerdere H.264 videostreams.

De AXIS M1025 is voor een adviesprijs van 251 euro beschikbaar via de Axis distributiekanalen in de loop van Q1 2014. Via het Axis Application Development Partner Program en AXIS Camera Station wordt de AXIS M1025 ondersteund door het grootste aanbod aan videobeheersoftware in de sector. De camera is compatibel met het AXIS Camera Application Platform, AXIS Camera Companion, AXIS Video Hosting System en ONVIF. Zo kan de camera eenvoudig in andere systemen worden ingepast en kunnen applicatieontwikkelaars de camera van intelligente functies voorzien.

Axis introduceert tevens twee vaste en compacte netwerkcamera’s, de AXIS M1145 en M1145-L, beide met full-HDTV 1080p beeldkwaliteit en efficiënte H.264 videostream standaard. De AXIS M1145-L is bovendien uitgerust met ingebouwde en aanpasbare IR LED-verlichting die eenvoudige en discrete dag- en nacht videobewaking mogelijk maakt.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

SequriX

Wordt een partner