Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SmartSD

Oribi ID Solutions

VAIBS

Explicate

20face

Network Optix

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

Kiwa

Alarm Meldnet

Trigion

Unii

Sequrix

Lobeco

Multiwacht

IDIS

ASSA ABLOY

Seris

2N

HD Security

VVNL

Nenova

JMB Groep

Eizo

Paraat

RoSecure

Nimo Dog Security

Securitas

Hikvision

CardAccess

Akuvox

Advancis

VEB

Dero Security Products

Eagle Eye Networks

Bydemes

CSL

Masset Solutions

Hanwha Vision Europe

Alphatronics

SMC Alarmcentrale

Top Security

Seagate

Connect Security

SOBA

ARAS

Secusoft

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Optex

ADI

HID

G4S

Milestone

NIBHV

PG Security Systems

Paxton

Uniview

EAL

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

VBN

Crown Security Services

NetworxConnect

VideoGuard

OSEC

De Beveiligingsjurist

Add Secure

Centurion

Nimo Drone Security

Genetec

SmartCell

Gold-IP

DZ Technologies

CDVI

GFT

ASIS

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

Brivo

Beveiliging Nieuws in een nieuw jasje

31 augustus 2010
Redactie
10:50

Na vijf jaar trouwe dienst hebben we zojuist afscheid genomen van de huidige site en introduceren we met trots een geheel nieuwe gebruiksvriendelijke versie van de Beveiliging Nieuws website.

Twitter bericht

Het nieuwe uiterlijk en de nieuwe navigatie sluit beter aan bij de huidige mogelijkheden van het web. De Social Media iconen staan linksboven op de website omdat dit voor veel bezoekers belangrijk is. Er is sinds kort ook een Beveiliging Nieuws Facebook beschikbaar, zodra u vrienden wordt met de website krijgt u het laatste nieuws automatisch aangeleverd. LinkedIn en Twitter zijn het meest gebruikt en kende u waarschijnlijk al.

Omdat de bezoekersaantallen blijven stijgen was het noodzakelijk om na de server-update begin dit jaar ook de software te optimaliseren. Recent hebben we op een enkele dag bijna 60-duizend hits op de nieuwssite mogen registreren. In de nieuwe software zijn ook de adressen van de vacaturebank, de video’s en veel andere links gewijzigd. De oude verwijzingen worden automatisch doorgeschakeld naar de nieuwe adressen. Mocht u op uw eigen website links naar specifieke artikelen op onze website hebben staan, dan is het desondanks wel raadzaam om de link te wijzigen. De adressen van de gadgets, de rss-feeds en overigen zijn ongewijzigd. Met de overgang was de Beveiliging Nieuws website even onbereikbaar, maar gelukkig niet voor lang. Tijdens de werkzaamheden hebben we updates op ons @beveiliging Twitter-account geplaatst.

We gaan er vanuit dat u snel went aan het nieuwe design en de website inderdaad ook als gebruiksvriendelijker ervaart. Namens de redactie veel plezier op onze vernieuwde website toegewenst.

Rob Hamberg

update 11:21
Helaas hebben we niet kunnen voorkomen dat er een aantal oude links niet doorgeschakeld worden. E-mail berichten die u de afgelopen dagen heeft ontvangen bevatten soms links die niet meer werken. Het gaat hierbij met name om sollicitaties op vacatures.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner