Beveiliging Nieuws introduceert persoonlijke nieuwsbrief

Na de persoonlijke RSS-feeds introduceert Beveiliging Nieuws de persoonlijke nieuwsbrief.
Met deze gratis nieuwsbrief kan men zelf bepalen welke items wel en niet in de nieuwsbrief verschijnen. Door het per persoon kunnen maken van een combinatie van dagen van de week, groepen en categorie?n speelt de persoonlijke nieuwsbrief in op een behoefte van veel mensen.


Het gaat hier om een uniek concept. Voor zover bekend zijn er geen nieuwsbrieven die zo uitgebreid persoonlijk in te stellen zijn. Daarnaast zijn er geen kosten of voorwaarden verbonden aan het gebruik.

De nieuwsbrief module is een eigen ontwikkeling in samenwerking met Connext en Dzinework. Er komt een en ander bij kijken omdat elke nieuwsbrief tot 7 keer per week op maat voor iedere gebruiker wordt samengesteld. Geheel aan de hand van de wensen van die gebruiker. In tegenstelling tot de meeste nieuwsbrieven welke inhoudelijk het zelfde zijn en op hetzelfde tijdstip worden verzonden. Als voorbeeld kunt u bijvoorbeeld 1 maal per week al het bedrijfsnieuws ontvangen. Maar ook alleen op dinsdag en vrijdag het productnieuws. De combinaties zijn eindeloos.

Om de nieuwsbrief te gebruiken moet men geregistreerd en ingelogd zijn op de site. Eenmaal ingelogd kunnen er persoonlijke instellingen plaats vinden zoals bijvoorbeeld het instellen van het aantal berichten bij laatste nieuws en nu ook de persoonlijke nieuwsbrief. Hoewel de nieuwsbrief al door een groep mensen uitgebreid getest is, gaat het nog wel om een beta versie.

De mensen die al ingeschreven zijn op de site hoeven de nieuwsbrief alleen nog maar even aan te zetten en eventueel de instellingen naar wens aan te passen. Zonder aanpassingen ontvangt men alle nieuws items elke dag. Groepen en categorie?n staan geheel los van elkaar. Dat betekend dat een categorie niet in een specifieke groep zit. De reden hier voor is, dat berichten flexibeler ingedeeld kunnen worden. Men kan elke gewenste combinatie gebruiken, dubbele berichten worden er uit gefilterd.

Eerder verschenen:
Beveiliging Nieuws introduceert persoonlijke RSS-feeds

Deel dit artikel via: