Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Kiwa

Alphatronics

PG Security Systems

Gold-IP

Seris

BHVcertificaat.online

HID

Explicate

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

VBN

ARAS

Connect Security

Add Secure

Nimo Drone Security

VEB

Masset Solutions

Nenova

SOBA

DZ Technologies

Eizo

Genetec

Sequrix

IDIS

Trigion

Traka ASSA ABLOY

Paxton

Crown Security Services

Regio Control Veldt

NIBHV

ASSA ABLOY

VideoGuard

OSEC

ASIS

ADI

CardAccess

Akuvox

VVNL

SMC Alarmcentrale

Centurion

CSL

Multiwacht

Oribi ID Solutions

GFT

Paraat

EAL

20face

G4S

Bosch Security Systems

JMB Groep

Alarm Meldnet

Advancis

VAIBS

SmartCell

Avigilon Alta

Hikvision

Brivo

SmartSD

Hanwha Vision Europe

Unii

2N

Milestone

Uniview

Eagle Eye Networks

Secusoft

Optex

Ajax Systems

Lobeco

CDVI

i-Pro

Service Centrale Nederland

Bydemes

Dero Security Products

Seagate

Securitas

NetworxConnect

HD Security

RoSecure

Top Security

Beveiliging Nieuws krijgt PageRank 5 van Google

6 augustus 2008
Redactie
23:31

Beveiliging Nieuws is volop in beweging. Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan een vacaturebank die uniek is in beveiligend Nederland. Volgende week vrijdag 15 augustus om 12:00 gaat de website live.

Vorige week heeft Google weer een update gedaan van de bekende PageRank, Beveiliging Nieuws heeft hierbij PageRank 5 van Google gekregen. PageRank is een methode om pagina’s op internet te ordenen naar belangrijkheid. Op het gebied van beveiliging het algemeen in Nederland is er slechts één andere website die een dergelijk hoge PageRank heeft, dat is beveiliging.startpagina.nl.


Op het gebied van ICT beveiliging zijn dat er wel meer, zoals bijvoorbeeld computerbeveiliging.startpagina.nl en security.nl.

De verhoging van de PageRank is hoogst waarschijnlijk een verdienste van de activiteiten die de afgelopen periode op de website geïntroduceerd zijn. Begin maart hebben we de videokanalen op Beveiliging Video geïntroduceerd en enkele weken later de Beveiliging Agenda en recent de Beveiliging Gids. Geleidelijk aan zullen de verschillende gedeelten van de website verder in elkaar gaan schuiven, maar eerst komt een van de belangrijkste vernieuwingen aan bod, de vacaturebank onder de naam Beveiliging Werk. De komende maanden zal deze in betaversie uitgerold worden.

Aangeboden vacatures zullen direct veel bekijks hebben, dagelijks bezoeken enkele duizenden mensen de Beveiliging Nieuws website. Bezoekers die al een account hebben kunnen een CV aanmaken en direct op de betreffende vacature solliciteren. Mensen die nog geen account hebben kunnen gratis een account aanmaken. Het gebruik van een account en CV zal ook in de toekomst gratis blijven, vacatures zijn tot eind dit jaar geheel gratis te plaatsen. Wat er zo speciaal aan de vacaturebank is houden we nog even geheim, vanaf 15 augustus staan de deuren open. U kunt nu al een CV aanmaken of een vacature inzenden zodat u straks vooraan staat.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner