Beveiliging Nieuws online leveranciers gids

BeveiligingNieuws.nl is uitgebreid met een omvangrijk overzicht van beveiliging en veiligheid leveranciers in Nederland. De gids maakt het mogelijk om op Beveiliging Nieuws de juiste leverancier en achtergrond informatie van de organisatie te vinden.

De Beveiliging Nieuws gids is de online gids voor beveiligers, security managers en iedereen die geïnteresseerd is in beveiliging, op zoek is naar informatie, of een beveiliging leverancier. De gids is gekoppeld aan de nieuwsberichten, video’s en de agenda en bevat naast de reguliere gegevens zoals adres en woonplaats veel internet gerelateerde informatie. Tevens zijn gegevens zoals BTW en KvK-nummer, ND, POB of PAC-nummer opgenomen. Er is een mogelijkheid om een link naar Google maps te plaatsen en gegevens zoals bedrijfsgrootte, specialisaties, nieuwsbrief, referenties en bedrijfscontactpersonen kunnen tevens in de gids vermeld worden.

Voor bezoekers is alle data gratis toegankelijk. Voor leveranciers is een basis bedrijfsvermelding eveneens gratis. Naast deze basisvermelding biedt de site binnenkort mogelijkheden waarmee bedrijven zich extra kunnen profileren, om beter en makkelijker gevonden te kunnen worden.

De informatie in de gids moet nog groeien. Beveiliging Nieuws geeft bedrijven en particulieren de mogelijkheid om zelf gegevens te publiceren of bij te werken. Iedereen met een gratis inlognaam en wachtwoord kan bijdragen aan de gegevens in de gids. Op verzoek kan een vermelding gekoppeld worden aan een account. De Beveiliging Nieuws gids is tot stand gekomen na eerder gerealiseerde samenwerking met Startpagina. Door de samenwerking wordt de propositie van beide partijen versterkt.

Link: www.beveiligingnieuws.nl/gids

Deel dit artikel via: