Beveiliging Startpagina in nieuw jasje

Vanaf vandaag is de website van Beveiliging Startpagina veranderd. De verandering heeft te maken met een nieuwe uitstraling voor Startpagina. Colonel Parker ontwierp het nieuwe logo, dat vanaf nu ook steeds meer op de dochterpagina’s getoond gaat worden.

Niet alleen de lay-out van de Startpagina-dochters veranderde, ook www.startpagina.nl kreeg een flinke opfrisbeurt.

De aanpassing van de homepage is een voorproefje op de reclamecampagne van Startpagina die in februari van start gaat.

Het logo valt op door de krachtige oranje kleur en de cirkel om de ‘S’ die een soort goedkeuringsstempel impliceert. De nieuwe lay-out heeft een vierde kolom aan de rechter zijde. In de vierde kolom komen community-achtige elementen duidelijker naar voren zoals verwijzingen naar de pagina markten, de kleindochters, de discussieforums en nieuwsberichten.

Aan de nieuwe vormgeving van o.a. Beveiliging Startpagina werd samen met een aantal beheerders al een jaar gewerkt. Vorig jaar tijdens de ‘Startpagina Dochterdag 2005’ presenteerde Startpagina al een nieuwe vormgeving. Die werd volledig afgeschoten door de beheerders. Nu met de overgang naar de nieuwe lay-out is er een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Het moment van overgang kan per dochter verschillen. Rob Hamberg, beheerder van Beveiliging Startpagina, is een van de testers geweest van de huidige vormgeving en heeft als een van de eerste dochterpagina?s de nieuwe stijl.

Om het bezoekers nog duidelijker te maken dat www.startpagina.nl, dochters en kleindochters onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn, worden in een later stadium alle dochters en kleindochters verhuisd van pagina.nl naar startpagina.nl. Om te beginnen is de naam bovenin de pagina zichtbaar. Andere bezoekers van de ‘oude sites’ worden automatisch doorgestuurd naar de nieuwe internetadressen. Zij ondervinden amper hinder van de nieuwe adressering.

Link: beveiliging startpagina

Deel dit artikel via: