Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Trigion

SmartCell

Ajax Systems

Explicate

JMB Groep

Gold-IP

Bydemes

SOBA

VEB

Genetec

VBN

Regio Control Veldt

VAIBS

Paxton

Traka ASSA ABLOY

Uniview

NetworxConnect

CDVI

Sequrix

De Beveiligingsjurist

ARAS

Nimo Dog Security

ADI

Alarm Meldnet

Hikvision

Advancis

ASIS

IDIS

Nimo Drone Security

Akuvox

Lobeco

DZ Technologies

Alphatronics

Milestone

Oribi ID Solutions

PG Security Systems

OSEC

RoSecure

Connect Security

Securitas

Brivo

Secusoft

Eizo

CardAccess

NIBHV

2N

Kiwa

Bosch Security Systems

HD Security

Masset Solutions

Top Security

ASSA ABLOY

Nenova

GFT

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

G4S

HID

20face

Service Centrale Nederland

Seagate

Dero Security Products

Multiwacht

Seris

i-Pro

Add Secure

Crown Security Services

Unii

VideoGuard

EAL

SMC Alarmcentrale

Centurion

SmartSD

Eagle Eye Networks

VVNL

Paraat

Optex

BHVcertificaat.online

CSL

Beveiliging Startpagina krijgt een nieuw jasje

17 april 2008
Redactie
21:10

Half januari is www.startpagina.nl overgegaan op een nieuwe vormgeving. De website heeft een frissere look en feel gekregen zonder dat Startpagina.nl compleet te veranderen. Ook beveiliging.startpagina.nl krijgt binnenkort een nieuwe lay-out en extra faciliteiten.

De meest opvallende wijziging is de navigatietool boven aan de homepage, evenals die ook op Startpagina.nl staat. De pagina oogt rustiger en veel overzichtelijker mede doordat de regelafstand in de blokken ruimer is geworden en de links niet meer zijn onderstreept. De meerlinks naar andere dochter Startpagina’s worden vermeld in een andere tekst- en achtergrondkleur.

Het sluiten van de blokken met een kruisje is vervangen voor een minimaliseerbutton (streepje). Het zoekblok heeft een prominentere functie gekregen en toont bij het intikken van een zoekopdracht direct relevante resultaten van de pagina door middel van de zoekassistent. Ook de gadgets is de rechter kolom zullen de komende tijd uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden waaronder zoeken door alle dochterpagina’s van Startpagina op basis van een aliassensysteem.

Rob Hamberg, beheerder van beveiliging.startpagina.nl vertrouwd er op de bezoekers met de nieuwe lay-out een verbeterde Startpagina te bieden. Naar verwachting gaat de implementatie eind april van start. Alle dochterpagina’s zullen daarna geleidelijk aan in de nieuwe vormgeving verschijnen. De reacties van bezoekers over de wijziging van de homepage zijn overweldigend positief en de pagina wordt intensiever gebruikt. En toeval of niet; sinds de nieuwe vormgeving heeft Startpagina.nl al een aantal keer de magische grens van 5 miljoen pageviews gehaald.

Beveiliging.startpagina.nl is de meest populaire pagina op het gebied van beveiliging in Nederland. De pagina, samen met 14 dochterpagina’s, het prikbord, de vacature markt en de nieuwsbrief heeft enkele duizenden bezoekers per dag en is een begrip onder beveiligers. Op 4 juli 2009 bestaat beveiliging.startpagina.nl 10 jaar.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner