Beveiligingsbedrijf kan nu eigen logo zetten op Ajax-app

Ajax Systems biedt nu de mogelijkheid van een co-branded app. Dat wil zeggen dat beveiligingsbedrijven hun logo kunnen plaatsen op het hoofdscherm van de app voor eindgebruikers, wat de naamsbekendheid ten goede komt. Dit is overigens alleen mogelijk voor geautoriseerde partners van de fabrikant.

Eén op de vijf klanten kiest voor een Ajax-systeem vanwege de handige mobiele app. Deze biedt volledige controle over het systeem, zelfs op duizenden kilometers afstand van huis, kantoor of andere beveiligde faciliteiten. Een gebruiker ontvangt er apparaatstatussen, directe meldingen, logboeken en automatiseringsscenario’s mee.
De Ajax-apps hebben inmiddels meer dan 300 updates gekregen. Zo is het onder andere mogelijk om streams van beveiligingscamera’s te bekijken en visuele verificatie van alarmen te ontvangen. Ook zijn Geofence, een alarmknop en vele andere functies toegevoegd.

Snel oplossen van problemen
Elke keer dat een gebruiker de co-branded app opent en gebruikt om met het systeem te communiceren, ziet hij of zij het logo van het beveiligingsbedrijf. Met één klik in de app op het logo van het bedrijf heeft de klant toegang tot de contactgegevens van het bedrijf voor het snel oplossen van beveiligingsproblemen en ziet de klant de accountstatus (als de facturatiefunctie is ingeschakeld). Wanneer het tijd is om voor de diensten te betalen, ziet de gebruiker dat in de app. De accountstatus wordt dan rood. Vervelende telefoontjes en sms’jes met herinneringen behoren daarmee tot het verleden.

Deel dit artikel via: