Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Trigion

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

EAL

Seris

Eizo

Hikvision

Bydemes

Ajax Systems

i-Pro

Paraat

VVNL

Service Centrale Nederland

Regio Control Veldt

20face

Bosch Security Systems

VBN

ASIS

SmartSD

Unii

OSEC

PG Security Systems

HD Security

Eagle Eye Networks

G4S

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Seagate

Nenova

Uniview

VideoGuard

Kiwa

Connect Security

BHVcertificaat.online

ADI

CardAccess

Multiwacht

Alarm Meldnet

GFT

Brivo

Nimo Drone Security

Securitas

2N

SmartCell

Secusoft

Centurion

VAIBS

VEB

Avigilon Alta

DZ Technologies

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

HID

Alphatronics

Oribi ID Solutions

ARAS

Paxton

Masset Solutions

Top Security

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Optex

Explicate

Nimo Dog Security

Milestone

CSL

Gold-IP

Genetec

IDIS

SOBA

RoSecure

Add Secure

JMB Groep

NIBHV

Advancis

Akuvox

CDVI

Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit met techniek

15 februari 2022
Redactie
17:45

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik.

Met de toevoeging van technische specialisten aan het beveiligingsteam in Zwolle kan Securitas beter inspelen op actuele (en lokale) beveiligingsvraagstukken. Dit is nodig omdat de vraag naar grensverleggende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software, hard is gegroeid. Bedrijven en organisaties hebben steeds vaker behoefte aan technologische oplossingen die zowel de veiligheid als de business performance verbeteren.

Technologische oplossingen
“We merken dat de scheidslijn tussen fysieke beveiliging en beveiliging op afstand steeds dunner wordt. De vraag naar een combinatie van manbeveiliging en technologische oplossingen komt steeds vaker voor”, zegt Tijs Westdorp, directeur Securitas Technology. “Omdat technologische kennis in de beveiliging zo belangrijk is geworden, is het dan ook een logische stap om ons team uit te breiden met technische specialisten.”
Voor de afdeling Technology, tot voor kort opererend vanuit Dordrecht, biedt de uitbreiding in Zwolle de mogelijkheid om sterker in te zetten op lokale ondersteuning. “Samenwerking in de regio stelt onze specialisten in staat om snel te schakelen en beveiligingstechnologie nog breder in te zetten voor een veilige werk- en leefomgeving”, aldus Westdorp.

Werkgelegenheid
Naast mogelijkheden om de lokale markt beter te bedienen, zorgt de uitbreiding van het beveiligingsteam in Zwolle ook voor meer werkgelegenheid in de regio. Toekomstige collega’s zijn dan ook van harte uitgenodigd om het Securitas team te komen versterken. Om samen te werken aan een veilige woon- werkomgeving waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen. En om in samenspraak met klanten, ontwikkelaars en adviseurs tot de beste beveiligingsoplossing te komen.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner