Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Advancis

Brivo

Multiwacht

Nimo Dog Security

CardAccess

ARAS

Connect Security

SmartCell

VEB

Secusoft

HID

ADI

Seris

JMB Groep

ASIS

EAL

SOBA

GFT

VBN

Gold-IP

Alarm Meldnet

Top Security

Paraat

Optex

CDVI

i-Pro

G4S

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

CSL

NIBHV

DZ Technologies

Bydemes

Eizo

VVNL

Ajax Systems

Nenova

Uniview

SMC Alarmcentrale

2N

Unii

Oribi ID Solutions

Hikvision

HD Security

Dero Security Products

OSEC

Explicate

Milestone

Paxton

Alphatronics

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

RoSecure

Nimo Drone Security

Trigion

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

VideoGuard

Akuvox

Service Centrale Nederland

ASSA ABLOY

Genetec

BHVcertificaat.online

Kiwa

Crown Security Services

Hanwha Vision Europe

Regio Control Veldt

Sequrix

Lobeco

Centurion

IDIS

Add Secure

Masset Solutions

20face

VAIBS

Securitas

Seagate

SmartSD

Bink Beveiliging en VideoGuard gaan samen grotere uitdagingen aan

30 januari 2023
Redactie
06:46

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is het motto van directeur Edwin van Mook van Bink Beveiliging uit het Brabantse Sprundel. Sinds 2021 werkt zijn bedrijf nauw samen met VideoGuard, nadat de value added distributor hem hielp met het realiseren van een complex project op basis van Genetec-software. “We trekken steeds vaker samen op en dat leidt tot nieuwe, interessante business.”

In het Programma van Eisen had de opdrachtgever al aangegeven dat voor het videomanagement de voorkeur uitging naar het softwareplatform van Genetec. Dat werd een uitdaging voor Bink Beveiliging, dat daar op dat moment nog geen ervaring mee had. Het was bovendien een uitgebreid vraagstuk om uit te werken. Niet iets voor beginners dus. Al zoekend naar mogelijkheden kwam Edwin van Mook in contact met VideoGuard, dat direct de helpende hand bood. “Het werden als het ware onze collega’s die ons hielpen met de projectering en de keuze van randapparatuur om zo tot een hoogwaardige installatie te komen voor de eindgebruiker. In de tussentijd gingen onze eigen medewerkers bij hen in training om de benodigde Genetec-certificaten te halen. Zo trokken we voortdurend samen op als groep met gemeenschappelijke intenties.”

Vervolgopdrachten
De eerste projecten met Genetec lopen zodanig dat Bink Beveiliging van de klant mogelijk nog vervolgopdrachten krijgt. “Dat bewijst maar weer dat je beter iets samen kunt doen en elkaar kunt versterken, dan dat je het elkaar alleen maar moeilijk maakt”, vervolgt Van Mook. “Het bevalt ons uitstekend en ook de opdrachtgever is enthousiast. “Het is goed als je er voor elkaar bent. We hebben heel goede contacten met Richard, David, Dennis en Frank, de specialisten van VideoGuard en kwamen zeker in het begin bijna wekelijks bij elkaar over de vloer.”

Uitbreidingen
Hoewel het geen makkelijke tijden zijn, gaat het Bink Beveiliging voor de wind. Het 28 man tellende onderdeel van de 220 man tellende Bink Groep opende 15 juli jl. een tweede vestiging in Kaatsheuvel. Daarmee wordt het bedrijf nog beter in staat om de regio zuid-west Nederland te bedienen. Met een gereedschap als het Genetec-platform verwacht de beveiligingsspecialist de komende tijd steeds grotere opdrachten binnen te halen. “Een installatie voor de bakker om de hoek doen wij ook, maar voor iemand die idolaat is van beveiliging zijn die hoogwaardige en complexe installaties natuurlijk de krenten in de pap. Onze samenwerking met VideoGuard is dan ook in alle opzichten een win-win-situatie. We gaan ook samen een showroom bouwen in onze nieuwe vestiging in Kaatsheuvel. We timmeren dus lekker aan de weg en de samenwerking met VideoGuard is gewoon prettig. Ik kan het niet anders omschrijven.”

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner