Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

EAL

BHVcertificaat.online

Kiwa

Alarm Meldnet

Masset Solutions

Paraat

G4S

Nimo Drone Security

SmartSD

Nimo Dog Security

20face

Gold-IP

Centurion

Eagle Eye Networks

Bydemes

VBN

Dero Security Products

Lobeco

GFT

Secusoft

ARAS

HD Security

Crown Security Services

VAIBS

Eizo

NetworxConnect

Uniview

JMB Groep

Optex

RoSecure

Connect Security

IDIS

Unii

SOBA

Genetec

Nenova

HID

Brivo

ADI

Bosch Security Systems

Add Secure

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

DZ Technologies

De Beveiligingsjurist

Sequrix

VideoGuard

ASIS

CDVI

Top Security

i-Pro

SmartCell

Akuvox

2N

Advancis

Ajax Systems

NIBHV

Trigion

Regio Control Veldt

CardAccess

Paxton

SMC Alarmcentrale

ASSA ABLOY

Avigilon Alta

Explicate

Seris

Service Centrale Nederland

VEB

VVNL

CSL

Milestone

Multiwacht

Seagate

PG Security Systems

Hikvision

OSEC

Oribi ID Solutions

Alphatronics

Securitas

Boon Edam brengt Speedlane Compact voor kleinere ruimten

2 juni 2020
Redactie
14:48

De nieuwste toevoeging aan het premium assortiment doorloopsluizen van Boon Edam biedt de oplossing om beveiliging en veiligheid nu ook in kleinere bedrijfsruimtes toe te passen. De Speedlane Compact bezit alle essentiële functies van een beveiligde doorloopsluis, aldus de fabrikant.

De Speedlane Compact is een trendy en functionele toevoeging om de beveiliging van een locatie te verhogen. Het compacte ontwerp doet volgens Boon Edam op geen enkele manier afbreuk aan de efficiëntie en draagt zo bij aan de veilige doorloop van mensen naar een beveiligd gebied binnen een gebouw. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, geavanceerde sensortechnologie en algoritmen.

Populariteit
Doorloopsluizen winnen volgens de fabrikant aan populariteit, omdat drukke bedrijfs- en openbare ruimtes veilig en beveiligd moeten blijven. De Speedlane Compact ondersteunt bewakers en receptiepersoneel optimaal bij het verlenen van geautoriseerde toegang tot beveiligde ruimtes.
De eenvoudige integratie met vele toegangssystemen en technologie biedt veel flexibiliteit op het moment dat de doorloopsluis in de totale beveiligingsoplossing wordt opgenomen. Volgens Boon Edam is de doorloopsluis eenvoudig te installeren en te onderhouden en heeft hij een korte levertijd.

Kenmerken
De Speedlane Compact biedt een intuïtieve begeleiding van gebruikers, heeft sensoren voor detectie van tailgating, gebruikersveiligheid en objectdetectie zijn standaard ingebouwd en de behuizing heeft een royale binnenruimte voor flexibele integratie van toegangssystemen. De materialen zijn van premium kwaliteit, de sluis heeft gladde glazen draaideurvleugels, een V-vormige behuizing met ergonomisch en compact ontwerp, flexibele doorgangconfiguraties (inclusief een brede doorgang voor rolstoelen en grote voorwerpen), universele en bewezen displaysymbolen en aanvullende flexibele opties voor klantspecifieke aanpassing of ‘Level Up’.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner