Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Brivo

VideoGuard

Paraat

OSEC

G4S

SOBA

Lobeco

VVNL

PG Security Systems

Eagle Eye Networks

Service Centrale Nederland

Nenova

GFT

Akuvox

IDIS

CDVI

Traka ASSA ABLOY

Bydemes

NetworxConnect

20face

Dero Security Products

Alarm Meldnet

VBN

Securitas

Trigion

ARAS

DZ Technologies

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

Regio Control Veldt

SmartCell

Gold-IP

JMB Groep

Masset Solutions

EAL

Add Secure

BHVcertificaat.online

Centurion

2N

i-Pro

HID

Hikvision

NIBHV

Optex

Crown Security Services

SmartSD

RoSecure

Explicate

Unii

Genetec

Seris

Nimo Dog Security

VAIBS

Bosch Security Systems

Connect Security

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

ASIS

Eizo

Secusoft

Top Security

Milestone

Kiwa

Alphatronics

Uniview

SMC Alarmcentrale

ADI

HD Security

Sequrix

CardAccess

Seagate

Advancis

Paxton

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

CSL

VEB

Hanwha Vision Europe

Ajax Systems

Boon Edam brengt toegangszuil met meerdere technologieën

6 september 2018
Redactie
11:21

Koninklijke Boon Edam International introduceert de Lifeline Boost toegangscontrolezuil: een volgens de fabrikant aantrekkelijke en uitnodigende uitbreiding voor de beveiligde doorloopsluizen uit de Lifeline Speedlane-serie. De Lifeline Boost biedt ruimte aan vrijwel elke autorisatietechnologie op de markt.

De Lifeline Boost is het antwoord op vele verzoeken uit de markt voor een strak ontworpen, innovatieve en onopvallende zuil die plaats biedt aan een scala aan autorisatietechnologieën. De toegangscontrolezuil vormt daarnaast een aanvulling op de populaire Lifeline Speedlane-serie. Bij het ontwerp van de Lifeline Boost is rekening gehouden met het comfort van de eindgebruiker: de zuil is ergonomisch, heeft een prettige hoogte en dezelfde klassieke, taps toelopende V-vorm, net als de Lifeline Speedlane-serie. Daarnaast beschikt de toegangscontrolezuil uiteraard over de energiebesparende functies die klanten van Boon Edam mogen verwachten.

Intuïtieve technologie
Dankzij moderne, intuïtieve technologie begeleidt de Lifeline Boost iedere bezoeker snel en soepel naar de bestemming. Net als bij de Lifeline Speedlane-serie krijgt de bezoeker instructies via een aantal beproefde en intuïtieve lichtsymbolen, zowel tijdens het naderen als bij het uitvoeren van de autorisatiestappen en het verlaten van de sluis aan de beveiligde zijde.

Flexibele combinaties met het gemak van plug-and-play
De nieuwe Lifeline Boost toegangscontrolezuil is beschikbaar in twee modellen. De Standard Premium is geschikt voor integratie van een kaartlezer, barcodelezer of biometrische apparaten.
De Card Collector is geschikt voor integratie van een kaartinnameapparaat.
In de Boost-zuil kan een breed scala aan autorisatietechnologieën worden ingebouwd. Bovendien is de zuil snel en eenvoudig te installeren. Door de onopvallende, gesloten kabelgoot kan bedrading en ACS-bekabeling langs elke afgewerkte vloer worden weggewerkt. Hak- en breekwerk is dus niet nodig. Verder sluit de Boost met zijn compacte formaat en slanke ontwerp perfect aan bij de strakke lijnen van de Lifeline Speedlane-doorloopsluizen, waardoor deze optisch één geheel vormen.

Hoogwaardige gebruikerservaring
Voor de gebruiker is de Boost ongecompliceerd en intuïtief in gebruik, zowel bij het legitimeren als het passeren van de doorgang. Bij aankomst wordt de bezoeker gedetecteerd en met behulp van duidelijke en intuïtieve ledverlichting door de sluis geleid, zonder hierbij belemmeringen te ervaren. De richtingssymbolen contrasteren hierbij mooi met het hoogwaardige, donkere, geharde glas.
Daan van Beusekom, Product Manager, Royal Boon Edam International B.V.: “Als producent van uitnodigende én veilige toegangsoplossingen zagen we dat er behoefte was aan een zuil, waarmee we de Lifeline Speedlane-serie van meer integratiemogelijkheden voor toegangscontrolesystemen konden voorzien. Daarom ontwikkelden we de Lifeline Boost. Deze nieuwe zuil is gestroomlijnd en compact, heeft dezelfde ergonomische en slanke vormgeving als de Lifeline Speedlane-serie en biedt ruimte aan vrijwel elke autorisatietechnologie op de markt. We zijn trots op deze slimme en compacte toevoeging aan ons portfolio.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner