Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

PG Security Systems

Secusoft

IDIS

DZ Technologies

ASSA ABLOY

Seris

Trigion

ASIS

Brivo

VEB

GFT

Avigilon Alta

Seagate

Kiwa

HD Security

NIBHV

Traka ASSA ABLOY

HID

Gold-IP

NetworxConnect

CDVI

Advancis

20face

Nimo Drone Security

G4S

VAIBS

Dero Security Products

Connect Security

CardAccess

Nimo Dog Security

Service Centrale Nederland

VVNL

De Beveiligingsjurist

Alarm Meldnet

Alphatronics

Securitas

Bosch Security Systems

Lobeco

Explicate

Milestone

CSL

Bydemes

Ajax Systems

Paraat

Unii

ARAS

i-Pro

Masset Solutions

VideoGuard

Oribi ID Solutions

Optex

ADI

SOBA

Top Security

2N

Eizo

Add Secure

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

Sequrix

Regio Control Veldt

SmartCell

EAL

Akuvox

Centurion

SmartSD

Multiwacht

RoSecure

OSEC

Nenova

Crown Security Services

JMB Groep

BHVcertificaat.online

Uniview

Genetec

Hikvision

VBN

Paxton

Hanwha Vision Europe

Boon Edam distributeur HPJ/FPJ beveiligingssluizen

5 oktober 2009
Redactie
20:16

Koninklijke Boon Edam heeft een distributie-overeenkomst getekend met Alluser Industries, een Italiaanse fabrikant van beveiligingssluizen. Deze overeenkomst omvat de verkoop en installatie, alsmede het verlenen van service & onderhoud op de Alluser Industrie range van beveiligingssluizen.

Deze assortimentsverbreding past binnen de strategie van Boon Edam en Alluser Industrie om de positie in de wereldwijde markt van securityproducten te verstevigen. De veelzijdige beveiligingssluizen van Alluser zijn per heden beschikbaar voor de Nederlandse markt. De producten zijn een uitstekende aanvulling op het assortiment van beveiligingsdeuren en -sluizen in de Security Access productgroep van Boon Edam. HPJ/FPJ beveiligingssluis

De Safety & Securitybeurs, die gehouden werd van 21 t/m 23 april in de RAI Amsterdam, is aangegrepen als introductieplatform om enkele beveiligingssluizen aan bestaande en nieuwe relaties te laten zien. De vele positieve reacties hierop hebben ertoe geleid, dat inmiddels de complete HPJ/FPJ range door Boon Edam gevoerd kan worden. Sinds de introductie van de HPJ/FPJ beveiligingssluizen in Nederland zijn reeds 21 units verkocht, waaronder een groot project met 9 stuks.

De HPJ/FPJ Beveiligingssluis is een modulair sluisconcept met een omvangrijke reeks van mogelijke deuropstellingen. Dit concept maakt het mogelijk om toegangscontrolesystemen te integreren, waardoor van iedere deur eenvoudig een beveiligingssluis te maken is. De sluizen hebben een transparante uitstraling en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zodat ze moeiteloos integreren met de omgeving.

Een gepatenteerd ultrasoon beveiligingssysteem voorkomt gelijktijdige doorgang van twee of meer personen, omdat zij door een ultrasoon sensor gescand worden als zij in de sluis stappen. Indien er zich meerdere personen in de sluis bevinden, zal een alarmsignaal de gebruikers kenbaar maken dat de toegang wordt ontzegd.

HPJ beveiligingssluizen zijn ideaal voor gebruik op locaties waar een reeds bestaande entree omgebouwd moet worden tot een beveiligde toegang. Het product is bij uitstek geschikt in combinatie met brandwerende constructies. De HPJ Beveiligingssluis kan eenvoudig tegen een reeds aanwezige brandwerende deur geplaatst worden, waardoor extra investeringen in brandwerende omkastingen achterwege kunnen blijven. Een ander groot voordeel van de HPJ is, dat er nagenoeg geen bouwkundige aanpassingen hoeven te worden gedaan ten behoeve van de installatie. HPJ Beveiligingssluizen zijn daarom geschikt voor toepassing in vrijwel ieder gebouw.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner