Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SMC Alarmcentrale

VBN

RoSecure

Ajax Systems

JMB Groep

CSL

Eizo

Alphatronics

ASIS

Lobeco

ASSA ABLOY

Gold-IP

Centurion

EAL

Trigion

Brivo

Bydemes

Avigilon Alta

HD Security

SOBA

Hikvision

VAIBS

Genetec

Advancis

Alarm Meldnet

Optex

Nimo Drone Security

OSEC

Unii

i-Pro

Add Secure

Secusoft

Regio Control Veldt

Service Centrale Nederland

Nenova

Bosch Security Systems

ARAS

Uniview

Seris

Kiwa

VVNL

Dero Security Products

NIBHV

Sequrix

SmartCell

Paxton

Hanwha Vision Europe

BHVcertificaat.online

CDVI

G4S

Crown Security Services

2N

De Beveiligingsjurist

Multiwacht

CardAccess

DZ Technologies

ADI

GFT

SmartSD

Masset Solutions

HID

Paraat

VEB

Seagate

Traka ASSA ABLOY

Connect Security

Eagle Eye Networks

Securitas

PG Security Systems

IDIS

Nimo Dog Security

Top Security

VideoGuard

Explicate

Oribi ID Solutions

NetworxConnect

Akuvox

20face

Milestone

Boon Edam voegt functies toe aan populairste beveiligingspoort

14 april 2019
Redactie
07:26

Koninklijke Boon Edam heeft meerdere upgrades uitgebracht voor hun best verkopende beveiligingspoortje, de Lifeline Speedlane Swing. De nieuwe functies betreffen een geluidsmodule, montage van een toegangscontroleapparaat op het bovenblad en een universeel display voor liftbestemming.

Eind 2018 werd reeds de Lifeline Boost-toegangscontrolezuil toegevoegd aan de serie Lifeline doorloopsluizen, waarna begin dit jaar de intelligente doorgangsoplossing Schindler’s PORT 4 mini in de Lifeline Speedlane Swing werd geïntegreerd.
Mark de Jong, senior product manager bij Koninklijke Boon Edam International, licht toe: “Hoewel we sinds de lancering ervan in 2015 enorm succes hebben behaald met de Lifeline-serie beveiligingspoortjes, is het voor ons van belang om de productserie te blijven ontwikkelen en zo in de behoeften van onze klanten te voorzien. Deze nieuwe functies bieden ons niet alleen de mogelijkheid om de functionaliteit van het product te verbeteren, maar ook om met nieuwe mogelijkheden voor integratie in de markt te komen.”

Geluidsmoduul
Geluid is een effectief afschrikmiddel tegen onbevoegde personen. Deze vorm van beveiliging kan eenvoudig op afstand worden gemonitord aan de hand van een beveiligingssysteem dat wordt bemenst door professioneel beveiligingspersoneel. Bij de laatste upgrade van de Lifeline Speedlane Swing is in aanvulling op de bestaande visuele alarmen een geluidsalarm ingevoerd om medewerkers zo sneller bewust te maken van beveiligingsinbreuken. De geluidsmodule heeft vijf audioscenario’s die elk over drie geluiden en regelbare volume-instellingen beschikken. Dit biedt veel keuzevrijheid en flexibiliteit.

Nieuwste technologieën
Aangezien technologie nooit stilstaat, is het belangrijk dat een gekozen beveiligingsoplossing gelijke tred houdt met de laatste ontwikkelingen op de markt en uitgerust kan worden met nieuwe technologieën op het gebied van toegangscontrole, zonder dat dit tot hoge meerkosten leidt. De Top Mount toevoeging is een universele bevestigingsmoduul die bovenop de Lifeline Speedlane Swing-behuizing kan worden gemonteerd. De bevestigingsmoduul kan worden uitgerust met verschillende toegangscontrolesystemen en zowel aan de beveiligde als niet-beveiligde zijde worden geplaatst.
De Top Mount is een alternatief voor de onlangs op de markt gebrachte Lifeline Boost-toegangscontrolezuil, die los vóór het beveiligingspoortje wordt geplaatst. De Top Mount bevestigingsmodule wordt in plaats daarvan op het bovenblad van het poortje gemonteerd.

Universeel display voor liftbestemming
De liften binnen gebouwen zijn niet langer alleen beveiligd, maar ook intelligent en maken integraal onderdeel uit van een beveiligingsoplossing. Het door de markt verlangde universele display voor liftbestemming is als nieuwe optie beschikbaar op de Lifeline Speedlane Swing. Deze optie bevat 8 leds om aan te duiden welke lift wordt toegewezen. De liftfabrikant heeft deze leds afgesteld met behulp van eigen technologie, die in de oplossing van Boon Edam is geïntegreerd. Het universele display kan cijfers of letters weergeven. Bij standaard doorloopsluizen kan dit display op het bovenblad van de sluis worden gemonteerd of lager, aan de zijkant van de kast, voor een gebruikersvriendelijke toegang voor personen met een beperking.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner