Bosch brengt forensische plug-in voor Genetec Security Center

Voor het snel en nauwkeurig ophalen van incidenten kan de nieuwe door Bosch ontwikkelde Forensic Search Plug-in naadloos worden geïntegreerd met Genetec Security Center. Het maakt gebruik van Bosch IVA Pro-metagegevens die standaard al op alle camera’s aanwezig zijn. Er is geen extra hardware nodig en de oplossing is volledig compatibel met alle Bosch-camera’s.

De geavanceerde video analytics stelt operators in staat om specifieke incidenten te lokaliseren binnen enorme hoeveelheden videogegevens. Dat gebeurt met behulp van een uitgebreid pakket aan onderzoekshulpmiddelen. Met geavanceerde zoekfilters, objectclassificaties en mogelijkheden voor het volgen van objecten is waardevol bewijsmateriaal bloot te leggen, zijn patronen te identificeren en kunnen onderzoeken worden versneld met ongeëvenaarde precisie, aldus Bosch.

Gemak
De Forensic Search plug-in is ontworpen om naadloos te integreren met Genetec Security Center en biedt een gebruiksvriendelijke interface die het zoekproces vereenvoudigt. De plug-in maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie en van geavanceerde algoritmen om video-inhoud te analyseren en automatisch relevante gebeurtenissen te identificeren.
De Forensic Search Plug-in erkent de unieke beveiligingsuitdagingen waarmee de transport-, stadsbewakings- of kritieke industriële sectoren worden geconfronteerd en biedt branchespecifieke functies en functionaliteiten.

Meer informatie is te vinden via deze link.

Deel dit artikel via: