Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ADI

Hanwha Vision Europe

Paraat

Eizo

VAIBS

Add Secure

G4S

Dero Security Products

Akuvox

PG Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

IDIS

ASIS

Alphatronics

Securitas

Uniview

SOBA

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

HID

Masset Solutions

Hikvision

VideoGuard

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Explicate

SMC Alarmcentrale

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

VVNL

Paxton

Gold-IP

2N

VBN

Connect Security

Bydemes

HD Security

i-Pro

Ajax Systems

Genetec

Nimo Drone Security

CardAccess

Nenova

Sequrix

Unii

NetworxConnect

Brivo

SmartCell

Bosch Security Systems

Seris

Regio Control Veldt

CSL

RoSecure

Seagate

ARAS

Multiwacht

VEB

Centurion

EAL

20face

DZ Technologies

NIBHV

Top Security

Oribi ID Solutions

Trigion

Kiwa

CDVI

Eagle Eye Networks

Optex

ASSA ABLOY

SmartSD

OSEC

Service Centrale Nederland

JMB Groep

Advancis

GFT

Crown Security Services

Milestone

Bosch-buitencamera’s die incidenten helpen voorspellen

10 februari 2021
Redactie
17:15

Bosch Security and Safety Systems Benelux breidt de Flexidome IP 3000i-serie uit met de Flexidome IP micro 3000i en Flexidome IP turret 3000i IR. Deze helpen met de ingebouwde Essential Video Analytics gebruikers te reageren nog voordat zich een mogelijke situatie voordoet.

Beide modellen zijn ontworpen voor buitentoepassingen met wisselende lichtniveaus en bieden beelden van hoge kwaliteit met resoluties tot 5 MP. Zij zijn tevens weerbestendig en hebben een vandalismebestendige behuizing. De toevoeging van deze twee nieuwe modellen verbreedt het portfolio en biedt meer flexibiliteit bij het kiezen van de ideale vormfactor voor specifieke toepassingen, aldus Bosch Security and Safety Systems Benelux.

Compact ontwerp
De Flexidome IP micro 3000i heeft een compact ontwerp en is gebouwd voor hoogwaardige prestaties, de klok rond en eenvoudige installatie. De Flexidome IP turret 3000i IR heeft ingebouwde infraroodbeeldvorming om beelden van hoge kwaliteit mogelijk te maken, zelfs in volledige duisternis. Beide modellen bieden een High Dynamic Range (HDR) van 120dB met maximaal 5 MP resoluties en zijn weerbestendig (IP66) met vandalismebestendige behuizing (IK10).

Voorspellende inzichten
Ingebouwde AI (Essential Video Analytics), gebruikt metadata om betekenis en structuur aan videobeelden toe te voegen, waardoor de Flexidome IP micro 3000i en IP turret 3000i IR-camera’s volgens Bosch begrijpen wat ze zien en klanten een slimme keuze geven om te weten wat de volgende stap is. Omdat situaties fluctueren, is het onder alle omstandigheden nodig om vitale informatie vast te leggen. Essential Video Analytics kan worden gebruikt voor geavanceerde indringingsdetectie, zoals waarschuwingen voor rondhangende mensen of een persoon of object dat een vooraf gedefinieerd veld betreedt. Bovendien kan het ook helpen om gezondheids- en veiligheidsvoorschriften af te dwingen, zoals parkeerverboden en geblokkeerde nooduitgangen.

Duurzaam ondernemen
Alle Bosch Flexidome IP 3000i-modellen ondersteunen ondernemers en pandbeheerders met externe connectiviteit, waardoor ze overal en altijd toegang hebben tot hun systeem of videobeelden. De installateur kan op afstand met klanten samenwerken om services uit te voeren zoals het wijzigen van configuratie-instellingen of het installeren van firmware-updates, zodat het systeem voldoet aan de hoogste betrouwbaarheidsnormen. De mogelijkheid om op afstand te werken is noodzakelijk tijdens de huidige pandemie en stelt de installateur in staat om tijd te besparen en schadelijke CO2-uitstoot te verminderen.

Beveiligd
Systemen up-to-date houden biedt ook een solide verdediging tegen mogelijke kwetsbaarheden in de gegevensbeveiliging. Alle Bosch IP-camera’s zijn beveiligd door hun ontwerp. Bosch biedt een meerstapsbenadering van gegevensbeveiliging, gecentreerd op een ingebouwde Trusted Platform Module (TPM) waarin alle certificaten en sleutels die nodig zijn voor verificatie en versleuteling, veilig worden opgeslagen. Deze aanpak biedt ook uitgebreid gebruikersbeheer om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gegevens, ondersteunt een Public Key Infrastructure-configuratie en biedt software sealing om wijzigingen in de configuratie-instellingen van de camera te detecteren.

Lees hier meer op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner