Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

Gold-IP

Centurion

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

Genetec

20face

CardAccess

Connect Security

Optex

SOBA

CSL

Eizo

HID

HD Security

i-Pro

Nimo Drone Security

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

PG Security Systems

2N

Bosch Security Systems

Alphatronics

VBN

De Beveiligingsjurist

NIBHV

Uniview

ARAS

Secusoft

OSEC

ADI

Kiwa

RoSecure

Sequrix

G4S

Multiwacht

Bydemes

Regio Control Veldt

Add Secure

Ajax Systems

Avigilon Alta

Nenova

VEB

Trigion

Milestone

Paraat

IDIS

Nimo Dog Security

BHVcertificaat.online

GFT

Explicate

Top Security

SMC Alarmcentrale

VAIBS

Dero Security Products

Unii

ASSA ABLOY

JMB Groep

Seagate

VideoGuard

DZ Technologies

EAL

Paxton

Advancis

Securitas

Brivo

CDVI

Akuvox

Crown Security Services

Lobeco

Hikvision

VVNL

Eagle Eye Networks

Seris

ASIS

Oribi ID Solutions

SmartCell

SmartSD

Traka ASSA ABLOY

Bosch en Nenova IT samen in meldkameroplossingen

17 maart 2021
Redactie
12:15

Bosch Energy and Building Solutions en Nenova IT hebben met een samenwerkingsovereenkomst een belangrijke stap gezet in de ontwikkelingen op het gebied van meldkameroplossingen, zowel in de publieke als private sector.

Bosch is al meer dan een halve eeuw leverancier en systeemintegrator op de Nederlandse markt in deze domeinen. De laatste jaren breidt Bosch Energy and Building Solutions haar ecosystemen steeds verder uit door nauwe samenwerking en partnerschappen aan te gaan met diverse businesspartners, waarmee het gezamenlijk platforms met een hoge mate van innovatie realiseert. Platforms die enerzijds gebaseerd zijn op commercial-off-the-shelf-producten en anderzijds gericht zijn op maatwerk, met als doel een dienst te leveren die de operators in de meldkamer of control room maximaal ondersteunt.

Juiste ondersteuning
Roeland Staal, senior manager Strategy, Consultancy en Customer Care bij Bosch: “Samen met Nenova IT werken wij aan een voor de operator maximaal ondersteunende user-interface. Want pas als je in staat bent de processen en de visie op de probleemstelling, waar de operator nu en in de toekomst mee te maken heeft, goed te doorgronden, kunnen wij als technologie- en innovatiepartner de juiste ondersteuning bieden in het efficiënt inrichten van de oplossingen en processen. En daarmee realiseren wij een maximale ondersteuning voor de operators en hulpverleningsorganisaties.”

Samen ontwikkelen
Met een team van bekwame, gepassioneerde mensen en grote expertise op het gebied van meldkamerprocessen en integrale veiligheid is Nenova IT voor ons een uitermate geschikte partij om samen oplossingen mee te ontwikkelen en te realiseren”, vervolgt Staal. “Gezamenlijk kunnen we hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van bedrijven en openbare orde in Nederland. Met dit nieuwe partnerschap geven we ook nu weer inhoud aan onze slogan ‘Performance built on partnership’.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner