Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Paraat

Traka ASSA ABLOY

ARAS

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Alarm Meldnet

IDIS

VBN

VAIBS

Unii

Kiwa

i-Pro

Seagate

Uniview

Crown Security Services

De Beveiligingsjurist

Lobeco

G4S

VideoGuard

Paxton

CardAccess

Advancis

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

Akuvox

ASIS

GFT

20face

PG Security Systems

ASSA ABLOY

Multiwacht

Add Secure

Hikvision

DZ Technologies

Eizo

Trigion

Genetec

Avigilon Alta

OSEC

Bosch Security Systems

Securitas

Nimo Drone Security

SmartCell

Alphatronics

Explicate

CDVI

VVNL

NIBHV

Nenova

Oribi ID Solutions

RoSecure

CSL

Optex

Bydemes

Seris

EAL

Nimo Dog Security

VEB

SOBA

Service Centrale Nederland

Sequrix

Masset Solutions

Centurion

Dero Security Products

Gold-IP

Top Security

Brivo

HID

2N

HD Security

Milestone

ADI

SmartSD

Ajax Systems

Connect Security

BHVcertificaat.online

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

Bosch presenteert AI-gestuurde beveiligingssystemen

11 april 2023
Redactie
06:21

Tijdens het FireSafety & Security Event kunnen bezoekers bij Bosch Security Systems ervaren hoe AI-gestuurde videosystemen, inbraakdetectie, toegangsbeheer, brand- en communicatietechnologie de veiligheid en het welzijn van mensen en gebouwen verbeteren.

Op het gebied van Video Systems wordt stil gestaan bij de nieuwe release van BVMS 12.0 met privacy blurring. Ook nieuwe camera’s voorzien van de nieuwste IVA PRO-algoritmes (AI), zoals de Autodome 7100i generatie 6, Dinion 7100i bullet-camera en de Flexidome 5100i IR zullen worden getoond. Daarnaast zijn technology-partners Genetec en Milestone vertegenwoordigd. Op de stand kunnen geïnteresseerden in het x2 Connect-partnerprogramma zich direct aanmelden.

Audio
Op het gebied van audio zal de nieuwe IP hoornluidspreker worden geïntroduceerd. De krachtige LHN-UC15L-SIP hoornluidspreker (voor toepassingen met lange afstand) en de compacte LHN-UC15W-SIP hoornluidspreker (voor groothoekdekking) zijn ontworpen om superieure geluidskwaliteit en flexibele integratie te bieden voor videobewaking en omroeptoepassingen, die zowel tweeweg VoIP-communicatie (Voice-over-IP) ondersteunt via SIP (Session Initiation Protocol) als vooraf opgenomen/geautomatiseerde berichten.
De hoorns dienen als een state-of-the-art geïntegreerde audio-oplossing voor gebruik met videobewakingssystemen en bieden onmiddellijke audio-interventie als intelligente camera’s beveiligingsrisico’s detecteren.
De business unit Toegangscontrole & Inbraak presenteert de nieuwe Mobile Access-oplossing, waarmee makkelijk toegang is te krijgen via de smartphone. En last but not least wordt het Avanar-brandpaneel getoond en kan de bezoeker zich laten informeren over Aviotec, de brand- en rookdetectiecamera. Daarnaast toont Bosch de onlangs geïntroduceerde SSD-plugin, die een naadloze verbinding tot stand brengt tussen Safety Systems Designer en AutoCAD® software.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner