Bridges voor verbinden camera’s met Eagle Eye Cloud

Eagle Eye Networks introduceert de Eagle Eye Compact Bridge 304+ en 404+. Deze apparaten fungeren als toegangspoort tussen het te beveiligen object en het Eagle Eye Cloud Data Center waar de beelden worden opgeslagen en beheerd met het Eagle Eye Cloud VMS. Dit gaat via een beveiligde verbinding.

Niet alleen wordt de verbinding beveiligd tegen hackers, maar ook tegen beeldverlies door storingen. Dit laatste gebeurt met behulp van videobuffering, bandbreedtebeheer en bewaking van camera’s. Als een camera uitvalt of storing vertoont, krijgt de beheerder een waarschuwing.

Kenmerken
Een bridge ondersteunt maximaal vijftien (403+) of veertig (404+) camera’s. Bij meer camera’s kunnen meerdere bridges in een serverrack worden gemonteerd. De apparaten kunnen ook zelfstandig worden geïnstalleerd, want ze hebben een robuuste, volledig aluminium
behuizing, die ontworpen is voor verschillende omgevingsomstandigheden en -temperaturen. Ze hebben een display dat de operationele status in één oogopslag weergeeft.
De bridge zorgt voor versleuteling van beelden, beheer in de cloud, intelligent bandbreedtebeheer met lokale buffering, opnames bij signalering van beweging of continu opnemen en optionele audio-opnames. Beheer gaat via iOS- en Android-apps, waarmee live en opgenomen video is te bekijken. De apps zijn compatibel met alle moderne browsers. De gebruiker krijgt een signaal bij bewegingsdetectie, ondersteund door kaart- en plattegrondweergave.

Meer informatie over de nieuwe bridges is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: