Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SMC Alarmcentrale

Eizo

Service Centrale Nederland

Hanwha Vision Europe

Seagate

GFT

SmartSD

NIBHV

Unii

Seris

ASIS

Nenova

G4S

SOBA

Connect Security

Akuvox

Eagle Eye Networks

ASSA ABLOY

EAL

i-Pro

SmartCell

Advancis

Dero Security Products

Bosch Security Systems

Sequrix

NetworxConnect

Kiwa

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

VBN

JMB Groep

DZ Technologies

Bydemes

HID

Oribi ID Solutions

Nimo Dog Security

Explicate

CDVI

Masset Solutions

Top Security

Ajax Systems

Crown Security Services

IDIS

ADI

ARAS

Secusoft

Centurion

2N

OSEC

Optex

20face

Regio Control Veldt

Milestone

BHVcertificaat.online

VVNL

Brivo

Securitas

VideoGuard

CardAccess

Lobeco

CSL

Gold-IP

RoSecure

Trigion

Hikvision

Nimo Drone Security

Genetec

Traka ASSA ABLOY

VEB

Avigilon Alta

Uniview

PG Security Systems

HD Security

VAIBS

Alphatronics

Paraat

Paxton

Add Secure

Alarm Meldnet

Buitendetector met grote immuniteit tegen nodeloos alarm

9 november 2017
Redactie
00:00

RISCO Group introduceert de Beyond Wired – een nieuwe serie bedrade buitendetectoren. Deze werken met een combinatie van twee K-band radartechnologie en twee PIR-kanalen voor een hoog niveau van detectie en immuniteit tegen nodeloos alarm.

De Beyond is een uitbreiding van RISCO Group’s succesvolle productlijn van buitendetectoren. De serie voorziet eindgebruikers van een ‘first in line’ beveiligingssyteem, dat inbrekers al buiten detecteert alvorens ze kunnen inbreken. Het systeem schrikt hen af of belemmert hen de toegang tot waardevolle spullen en  aanwezigen in het pand. Buitendetectoren kunnen een belangrijk onderdeel zijn van een uitgebreid beveiligingssysteem, of ze kunnen optreden als enige bron van bescherming. Ze zijn volgens RISCO Group ook ideaal voor grote terreinen, of voor meerdere geografisch verspreidde terreinen.

Detectiebereik
De detectoren bieden een detectiebereik van 5 tot 12 meter en hebben een aanpasbare hoogte en hoek van het bereik. Door gebruik te maken van de RISCO Bus-technologie voor bedrade detectoren, voorziet de Beyond in een omvangrijke set van afstanddiagnose- en controlemogelijkheden die de installatie en het onderhoud eenvoudiger en sneller maakt. Deze mogelijkheden besparen installateurs tijd en in geval van onderhoud, kunnen ze meteen de oorzaak van het probleem onderzoeken.

Beheer op afstand
Alle detectorinstellingen kunnen worden aangepast via de keypads op het systeem of via de configuratiesoftware. Dit bespaart tijd tijdens de installatie en programmering van het systeem. Daarbij kan de detectiegevoeligheid worden aangepast om de kans op onnodige alarmen te minimaliseren. De instellingen bevatten:
– LED controle: AAN/UIT
– Detectiegevoeligheid: (Laag, Midden, Normaal, Hoog)
– Radarbereik: Min, 20%, 40%, 60%, 80%, maximum
– Anti-mask: AAN/UIT
– Supervisietijd [0-255 minuten]: standaard = 4 minuten

Videoverificatie
Beyond en VUpoint bieden als combinatie de mogelijkheid om detectie te verifiëren met videobeelden. Ook kunnen gebruikers toezicht houden op indringers aan de hand van live beelden, video-opnames of afbeeldingen die zij rechtstreeks via hun smartphone of de webinterface ontvangen. Ook meldkamers kunnen hierdoor onnodige alarmen identificeren, waardoor kostbare interventie vermeden kan worden. De High Definition VUpoint IP-camera’s leveren volgens RISCO Group haarscherpe videobeelden en afbeeldingen voor een verbeterde verificatie.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner