By Demes introduceert U-Prox huisalarmsysteem

Met het U-Prox huisalarmsysteem brengt By Demes een eenvoudige, draadloze, veilige en betrouwbare vorm van inbraakdetectie. Het wordt alleen via de erkende groothandel geleverd aan installateurs, die er snel en makkelijk projecten mee kunnen realiseren.

Het innovatieve huisalarm van het merk U-Prox is het resultaat van de nieuwste ontwikkeling door ITV Ltd. en onderscheidt zich volgens By Demes als een van de beste draadloze systemen op de markt. Het biedt een hoog beschermingsniveau, een breed scala aan functionaliteiten en een elegant ontwerp. Het U-Prox beveiligingsalarm werkt met draadloze componenten die verbinding maken met het bedieningspaneel via gecodeerde radiocommunicatie. De mobiele applicatie stelt gebruikers en professionals in staat om de systeemfuncties op afstand te beheren.

Intuïtieve interface
U-Prox is een exclusief merk, alleen gereserveerd voor professioneel gebruik en heeft 30 gebieden met twee soorten inschakelingen: totaal en gedeeltelijk. De installatie kan in slechts 15 minuten worden uitgevoerd, dankzij de intuïtieve interface, waarvoor geen training of voorkennis vereist is. Het systeem beschikt over de nieuwste draadloze technologie, heeft een bereik tot 4,8 km en heeft voor de eerste keer opstarten geen internet nodig. De verbinding met de meldkamer is automatisch, zonder dat er parameters nodig zijn, geïntegreerd via de meldkamer software via CID, SIA, MANITOU en SBN.

Double Knock-functie
De volledige configuratie van U-Prox kan worden gedaan met behulp van de bijbehorende app, via een mobiel apparaat of webbrowser, zonder dat er programma’s of software nodig zijn. De apparaten zijn op afstand configureerbaar, evenals de aanpassing van de gevoeligheid, instelling van de anti-huisdierfunctie, sabotage, dubbele detectie en andere functies.
Op gebruikersniveau moet worden opgemerkt dat een e-mail niet vereist is om de gebruikerscode te registreren en dat deze uiterst eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is. Alle melders hebben een ‘Double Knock’-functie (dubbele detectie, voor een hoge alarmbetrouwbaarheid) zowel binnen als buiten de woning.

Drie centrales
Dit huisalarmsysteem is volgens By Demes niet vinden buiten professionele kanalen. De bekende webwinkels mogen het niet verkopen. Om vertrouwd te raken met dit nieuwe alarmsysteem voor in huis, raadt By Demes aan om kennis te maken met de drie U-Prox-centrales en de toebehoren die verkrijgbaar zijn. Het gaat onder andere om de U-Prox MP, die tot 200 apparaten ondersteunt via radiofrequentie U-Prox radiotechnologie, op een afstand van maximaal 4800 meter. Het paneel communiceert met de gebruiker en het beveiligingsbedrijf via Ethernet en GSM/GPRS-communicatie. De U-Prox MP WiFi ondersteunt daarnaast WIFI. Tot slot is er de U-Prox MP LTE die via WIFI, LTE en GSM / GPRS kan communiceren.

Componenten
Het belangrijkste component is de U-Prox G1 Keypad. Dit is een draadloos bedieningsapparaat, ontworpen om in en uit te schakelen, alarmen en apparaatstatus weer te geven en te zorgen voor interactie met de gebruiker van het alarmsysteem.
De PIR U-Prox is een draadloze bewegingssensor uitgerust met een PIR-sensor en ontworpen voor de beveiliging van elk interieur in residentiële of industriële gebouwen.
De Outdoor U-Prox PIR is een draadloze bewegingsdetector voor buiten met geavanceerde detectie-algoritmen, digitale sensor temperatuurcompensatie en anti-masking systeem.
De U-Prox Smoke is een draadloze optische rookmelder ontworpen om rookdetectie in residentiële of industriële faciliteiten te melden.
De U-Prox Water is een draadloze detector ontworpen om waterlekken te detecteren.
De U-Prox Sleutelhanger is ontworpen om het U-Prox beveiligingssysteem te bedienen. Hij heeft twee knoppen om in en uit te schakelen, een programmeerbare toets en een LED-indicator voor interactie met de gebruiker van het alarmsysteem. De sleutelhanger is ook te gebruiken als paniekknop.
De U-Prox Siren is een draadloze binnensirene ontworpen voor alarmmelding wanneer de draadloze detectoren op het U-Prox MP alarmsysteem worden geactiveerd.
De U-Prox Extender vergroot aanzienlijk de afstand voor radiocommunicatie tussen het U-Prox MP-bedieningspaneel en andere draadloze apparaten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: