Camera die indringers op de vlucht jaagt

Met de Tri-Guard introduceert Uniview een camera die ook ’s nachts nog goede (kleuren)beelden levert, die indringers detecteert en die met een luidspreker en een stroboscooplamp de ongewenste personen op de vlucht jaagt. 

De serie Tri-Guard integreert Smart Intrusion Prevention (SIP), ColorHunter en Active Deterrence in één IP-camera. De apparaten kunnen niet alleen waarschuwen wanneer gebeurtenissen plaatsvinden, maar ook kleurinformatie krijgen in een omgeving met weinig licht. De actieve afschrikfunctie kan ervoor zorgen dat zodra een vreemdeling het beeld van de camera binnenkomt, het stroboscooplicht wordt geactiveerd en de ingebouwde luidspreker geluiden maakt die bij verschillende scènes passen om verdachte activiteiten te verstoren. Er zijn drie verschillende modi: IR-modus geeft de scène in zwart-wit weer, de modus warm licht houdt de scène in kleur en dual-light modus geeft zwart-wit beeld als er niets gebeurt en kleurenbeeld als een persoon de scène binnenkomt.

Slimme inbraakpreventie
Cameratoezicht is doorgaans alleen interessant als mensen en voertuigen in beeld komen. UNV Smart Intrusion Prevention (SIP) filtert andere bewegingen uit om onnodige alarmering tegen te gaan. De ColorHunter-technologie is een innovatieve technologie die het warme LED-licht inschakelt en een levendig en kleurrijk beeld levert bij extreem weinig licht. In combinatie met extra licht voor extreem donkere scenario’s, garanderen ColorHunter-camera’s video met kleurrijke details wanneer ze nodig zijn.
Aangedreven door ColorHunter-technologie, geeft de sensor al beeld bij een minimale verlichtingssterkte van 0,003 lux. Het gemotoriseerde objectief met 4x optische zoom zorgt voor de vastlegging van meer details.

Twee lichten
De Tri-guard-serie heeft twee lampjes op de camera’s. Deze kunnen worden gebruikt als IR-licht voor de IR-modus en als warm LED-licht ter ondersteuning van ColorHunter. Dankzij het ontwerp met twee lampen kan de camera meer details van beelden vastleggen om de nauwkeurigheid van Smart Intrusion Prevention (SIP) ’s nachts te verbeteren. Daarnaast hebben de lampen die altijd aan staan ​​ook een afschrikkende werking.
De ingebouwde microfoon en luidspreker maken gesprekken met de indringer mogelijk. Bovendien kan de camera aangepaste taal en stem per klant ondersteunen, wat hem flexibeler en interessanter maakt.

Deel dit artikel via: