Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

EAL

HID

SmartCell

Paraat

Secusoft

VBN

Alarm Meldnet

IDIS

Paxton

Bosch Security Systems

Explicate

Bydemes

OSEC

CSL

Oribi ID Solutions

Seris

Eizo

RoSecure

CardAccess

Genetec

2N

Nimo Drone Security

Seagate

CDVI

Eagle Eye Networks

Multiwacht

Ajax Systems

Lobeco

Hikvision

Avigilon Alta

i-Pro

Sequrix

Optex

DZ Technologies

Milestone

GFT

De Beveiligingsjurist

Crown Security Services

ASSA ABLOY

ADI

20face

Regio Control Veldt

Brivo

Unii

JMB Groep

Gold-IP

Akuvox

SMC Alarmcentrale

Nenova

Masset Solutions

VVNL

G4S

ASIS

SmartSD

Centurion

Top Security

Add Secure

NIBHV

Securitas

Dero Security Products

VAIBS

Traka ASSA ABLOY

HD Security

Hanwha Vision Europe

VEB

Service Centrale Nederland

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Connect Security

VideoGuard

Nimo Dog Security

Advancis

ARAS

Alphatronics

SOBA

Kiwa

NetworxConnect

Uniview

Trigion

Camera met vier objectieven bij IDIS

30 mei 2024
Redactie
05:54

Door de overname van het Amerikaanse bedrijf Costar kan IDIS het assortiment uitbreiden met onder andere de bijzondere camera AV20576RSIR, die met vier objectieven zorgt voor maximale dekking en details. Het apparaat is NDAA Compliant en heeft een resolutie van 20 of 32 Megapixel (MP), H.265/H.264. Ook andere producten van onder andere Arecont Vision worden nu via IDIS verkrijgbaar.

De nieuwe camera heeft verschillende voordelen. Een daarvan is het installatiegemak dankzij All-in-One Remote Setup. Ook de multisensor is op afstand te configureren. Dankzij True Day/Night presteert de camera goed onder alle lichtomstandigheden. Als het echt te donker wordt, springen de slimme IR-led’s bij. Het beeld blijft zuiver dankzij SNAPstream+™ (Smart Noise Adaptation and Processing) en Enhanced WDR zorgt ervoor dat in het hele beeld de details goed zichtbaar zijn. Ook in gebieden met fel licht en schaduw. Voor buitengebruik voldoet de behuizing aan IP66 en IK10. De camera is compliant aan ONVIF Profile S, G, M en T.

Costar
IDIS en Costar hebben al een langdurige ODM-relatie. Ongeveer 60 procent van de Costar videoproducten wordt door IDIS gemaakt. De overname door IDIS resulteert in wederzijdse voordelen voor zowel IDIS als Costar. Nu de vraag naar end-to-end-oplossingen blijft toenemen, zal het verkoopkanaal van Costar profiteren van het bewezen one-stop-shop-model van IDIS, dat alles biedt wat systeemintegrators nodig hebben om snel een complete oplossing voor videobewaking en deep learning-analyse te ontwerpen en implementeren. IDIS biedt ook eindgebruikers het voordeel van een snelle plug-and-play-installatie, lage onderhoudslasten, naadloze connectiviteit, voorwaartse en achterwaartse compatibiliteit, gebruiksgemak en geen doorlopende softwarelicentiekosten, die samen zorgen voor een toonaangevend laag totale eigendomskosten (TCO). Costar’s Arecont Vision is een pionier op de markten voor multi-imager en robuuste camera’s. Het assortiment zal het assortiment van IDIS zowel aanvullen als uitbreiden en niet alleen geografische uitbreiding mogelijk maken, maar ook de penetratie van IDIS in nieuwe verticale markten ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

Suricat

SequriX

Seagate

Wordt een partner