Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

De Beveiligingsjurist

Paraat

G4S

Akuvox

Dero Security Products

Alphatronics

i-Pro

Seris

Regio Control Veldt

Kiwa

RoSecure

SmartCell

Service Centrale Nederland

Connect Security

VVNL

HID

Hanwha Vision Europe

NIBHV

Sequrix

Unii

Brivo

Hikvision

Top Security

2N

Centurion

20face

Ajax Systems

Advancis

Paxton

Explicate

SmartSD

ASIS

Traka ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Genetec

EAL

Uniview

Bosch Security Systems

DZ Technologies

GFT

Nimo Dog Security

JMB Groep

Milestone

Masset Solutions

CardAccess

VEB

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

IDIS

Eizo

Nenova

PG Security Systems

Oribi ID Solutions

OSEC

SOBA

ARAS

Multiwacht

VAIBS

Optex

NetworxConnect

ADI

Bydemes

Securitas

Eagle Eye Networks

Seagate

Add Secure

Lobeco

Crown Security Services

CSL

ASSA ABLOY

Trigion

VBN

VideoGuard

Secusoft

HD Security

CDVI

Gold-IP

Nimo Drone Security

Camera voor details en panoramabeelden

14 september 2022
Redactie
05:54

Het is vaak lastig kiezen. Moet een bewakingscamera een heel terrein observeren, of zijn juist details belangrijk? Met Uniview’s nieuw uitgebrachte 4-inch dual-lens PTZ-camera is dat probleem opgelost. Deze speciaal voor parkeerplaatsen ontwikkelde camera houdt alles in de gaten en let intussen ook op details.

Traditionele panoramacamera’s kunnen het terrein wel bewaken, maar kunnen niet tegelijkertijd de details goed volgen. Evenzo kunnen traditionele PTZ-camera’s scherpstellen op details, maar dan zien ze niet wat daarnaast gebeurt. In sommige uitgebreide en complexe scènes is het meestal nodig om panoramische informatie te combineren met gedetailleerde informatie. Op een parkeerplaats moet bijvoorbeeld meer dan één incident kunnen worden geobserveerd en moet dit volledig en in detail kunnen worden bekeken.

Panorama en detail
Uniview’s nieuw uitgebrachte 4-inch dual-lens PTZ-camera zal de bovenstaande uitdagingen effectief oplossen, belooft de fabrikant. Dankzij het ontwerp met twee objectieven kan goed worden nagedacht over zowel panorama als detail. Het bovenste vaste objectief van 4 mm legt een panoramisch beeld vast, terwijl de onderste 25x zoomlens details volgt. Dankzij IR en wit licht kunnen de camera’s heldere beelden vastleggen in omgevingen met weinig licht. ColorHunter- en LightHunter-technologie helpen om ook ’s nachts kleurrijke beelden vast te leggen. De camera is even groot als een voetbal en kan in één hand worden vastgehouden, wat arbeidskosten kan besparen tijdens installatie.

Slimme inbraakpreventie
De slimme inbraakpreventiefunctie kan niet-relatieve informatie effectief filteren. Zo wordt alleen gereageerd op personen en voertuigen of zelfs alleen wanneer deze doelen de regels overtreden. Het warme licht is gekoppeld aan een slimme inbraakpreventiefunctie. Wanneer het doelwit de regels overtreedt, wordt een merkbaar licht- en geluidsalarm geactiveerd om het verdachte doelwit te verdrijven. Zo kan de UNV 4 inch dual-lens PTZ-camera worden gebruikt in complexere omgevingen, zoals parkeerplaatsen, verkeerskruisingen en pleinen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner