CDVI brengt via Bluetooth te programmeren 1-relais ontvanger

Een RF-ontvanger plaatsen op een moeilijk te bereiken hoogte of plaats. Volgens CDVI is dat geen probleem met de nieuwe RX-CUBE met bluetooth. Deze één-kanaal-ontvanger is klein van afmeting en het volledige beheer van de zenders en instellingen, zoals het type contact, relais tijd, enz gebeuren via de smartphone met de kosteloze RX-CUBE app.

De nieuwe oplossing van CDVI maakt een einde aan het gedoe met ladders wanneer er een zender moet worden toegevoegd of verwijderd. Het apparaat biedt geheugencapaciteit voor maximaal 250 zenders, werkt met Keeloq®-hopping code en biedt een eenvoudige bediening dankzij communicatie via de RX Cube app. Toevoegen en verwijderen van gebruikers en relais en het wijzigen van tijden gaat allemaal via deze app.
De RX Cube is een veelzijdige 1-kanaals ontvanger. Door zijn compacte afmetingen kan hij zowat overal toegepast worden en dankzij de veilige en energiezuinige BLE 4.2 Bluetooth verbinding is hij makkelijk te configureren en te beheren via smartphone! Via de gratis app behoudt de installateur overzicht over de ingeleerde zenders en kan hij zelfs de ontvangers bedienen. Dit maakt dat de ontvanger zelfs in moeilijk toegankelijke ruimtes kan worden geïnstalleerd.

Deel dit artikel via: