Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

CDVI

VideoGuard

SOBA

Alarm Meldnet

DZ Technologies

Genetec

Unii

NetworxConnect

VEB

Secusoft

20face

Top Security

SMC Alarmcentrale

VAIBS

RoSecure

Gold-IP

Oribi ID Solutions

Akuvox

Paraat

HD Security

Nenova

i-Pro

Regio Control Veldt

NIBHV

Alphatronics

Uniview

Eagle Eye Networks

Securitas

PG Security Systems

Masset Solutions

Explicate

EAL

Centurion

ARAS

Paxton

Brivo

Advancis

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

CardAccess

HID

Add Secure

Lobeco

ASSA ABLOY

Eizo

G4S

Multiwacht

Nimo Drone Security

VBN

Dero Security Products

Trigion

VVNL

Bosch Security Systems

Network Optix

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

CSL

Bydemes

Service Centrale Nederland

Seagate

GFT

IDIS

Kiwa

ASIS

Ajax Systems

SmartSD

OSEC

Optex

Hikvision

SmartCell

Sequrix

De Beveiligingsjurist

Seris

BHVcertificaat.online

ADI

Milestone

Nimo Dog Security

Connect Security

2N

CDVI vereenvoudigt automatisering bedrijven en woningen

21 mei 2024
Redactie
08:37

CDVI brengt donderdag 23 mei de CUBE X-reeks op de markt, een serie nieuwe ontvangers die de automatisering van woningen en bedrijven eenvoudiger maakt. Veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij centraal: zo zijn alle ontvangers volledig draadloos en zijn alle signalen beveiligd met de KeeLoq® Rolling Code.

De CUBE KIT staat centraal in deze oplossing. Dit is een handige kit met de CUBEPOWER-ontvanger, twee S1TR2641E1-handzenders en drie mobile credentials. Zo kunnen gebruikers kiezen om hun automatische poort, of andere toegangen, te activeren via de smartphone, of met de handzender.
De CUBEPOWER-ontvanger is compact en discreet, maar toch robuust. Bovenal is hij multi-inzetbaar: dankzij de Bluetooth-functie en de mogelijkheid om ook standalone te functioneren. Zo past de CUBEPOWER in een breed scala aan projecten. De geheugencapaciteit van 250 zenders en 100 gekoppelde smartphones zorgt ervoor dat de CUBE KIT ook voor grotere installaties een geschikte oplossing is.

Twee applicaties, één doel
Klanttevredenheid: dat is volgens CDVI het doel van de twee apps die met de CUBE X-producten geïntroduceerd worden. Met de InstallerCube-app, bedoeld voor installateurs, is de CUBE X-ontvanger te programmeren. Zo worden makkelijk de gekoppelde zenders en smartphones beheerd, of de naam van de ontvanger of toegangscodes gewijzigd.
Met de UserCube-app, bedoeld voor eindgebruikers, is de ontvanger te activeren via de smartphone. UserCube verandert de smartphone van de gebruiker in een Bluetooth-afstandsbediening, met een eigen serienummer (UserCode) en een ID (UserName).

De voordelen van CUBE X
De nieuwe CUBE X-reeks biedt heel wat voordelen die andere ontvangers niet kunnen bieden. Zo wordt een nieuwe zender toevoegen sneller en eenvoudiger. Om zenders toe te voegen aan oude ontvangers moest men ingewikkelde handleidingen volgen en met een gereedschapkist bij de hand aan de slag gaan. Met de CUBE X-ontvangers gebeurt alles makkelijk vanuit de app: zo hoeft de ontvanger zelf niet aangepast te worden, is geen gereedschapskist nodig en hoeft de handleiding enkel geraadpleegd te worden als de eerste zender wordt gekoppeld.
De nieuwe ontvangers hebben een regelbaar bereik. In tegenstelling tot de andere ontvangers van CDVI, wordt bij de CUBE X-ontvangers eenvoudig het ontvangstbereik aangepast. Het bereik is te regelen van slechts 1cm (1%) tot wel 200m (100%). Met CUBE X zijn makkelijk tijdelijke gebruikers in te stellen. Niet iedereen hoeft op elk moment de ontvangers te kunnen bedienen. Denk maar aan eenmalige bezoekers van het bedrijf. In de app zijn makkelijk codes te genereren met een beperkt aantal activaties.

Welke producten omvat de CUBE X-reeks?
Behalve de CUBE KIT en de twee nieuwe apps, lanceert CDVI drie ontvangers in de CUBE X-reeks, namelijk de CUBESIGNAL, de CUBEPOWER en de CUBE230. Drie ontvangers met elk hun eigen toepassingen: waar de CUBESIGNAL eerder bedoeld is voor poorten, deurautomatisatie en draaideuren, wordt CUBEPOWER aangeraden voor bijvoorbeeld magneetsloten en lampen. CUBE230, ten slotte, is geschikt voor ventilatoren en spots.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner