Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Dero Security Products

Milestone

Seris

Paraat

SOBA

VEB

Advancis

Eagle Eye Networks

CSL

Unii

RoSecure

Uniview

OSEC

Top Security

Nenova

CDVI

Genetec

Centurion

Regio Control Veldt

PG Security Systems

ASSA ABLOY

Paxton

Connect Security

Masset Solutions

HID

Lobeco

Hikvision

Nimo Drone Security

Avigilon Alta

Hanwha Vision Europe

Alphatronics

G4S

Ajax Systems

Alarm Meldnet

SmartSD

GFT

Traka ASSA ABLOY

ADI

Eizo

NIBHV

De Beveiligingsjurist

ASIS

20face

HD Security

BHVcertificaat.online

CardAccess

VBN

VAIBS

Sequrix

VideoGuard

Kiwa

Secusoft

EAL

Securitas

Add Secure

Nimo Dog Security

IDIS

ARAS

Gold-IP

Akuvox

Multiwacht

2N

Oribi ID Solutions

Optex

Brivo

Crown Security Services

Explicate

VVNL

Seagate

JMB Groep

Service Centrale Nederland

DZ Technologies

Bosch Security Systems

Trigion

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

SmartCell

Bydemes

i-Pro

Cemacs Security Suite 4.0 beschikbaar

25 april 2013
Redactie
21:27

Mactwin Security Solutions brengt in Nederland een nieuwe versie van Cemacs Security Suite op de markt. Deze versie bevat een groot aantal nieuwe functionaliteiten, zoals de ondersteuning van twee-weg audio en de toevoeging van gewichtsmeting.

cemacs logoCemacs is een modulaire, integrale en schaalbare security oplossing voor toegangscontrole, cameratoezicht, inbraakdetectie, intercom, monitoring of een combinatie daarvan.

In Cemacs Video Management kunnen nu camera’s met ingebouwde microfoon worden gekoppeld, waarbij naast beeld ook geluid wordt opgenomen. Hierdoor is het mogelijk om naast de videobeelden ook te horen wat er gebeurt. Tevens kan, via de software, worden gesproken met degenen die zich in het bereik van de camera bevinden.

Cemacs Acces & ID Management kende al verschillende configuratiemogelijkheden om te definiëren wie, wanneer en waar naar binnen mag. Dankzij deze uitgebreide instellingsmogelijkheden werkt Cemacs met vrijwel alle gebruikelijke identificatie- en verificatietechnieken, waaronder verschillende formaten toegangspassen, pincodes, biometrische systemen en kentekenplaten. In de nieuwe versie is daar gewichtsmeting aan toegevoegd. Ook zijn combinaties van identificatie- en verificatietechnieken mogelijk, zoals een combinatie van toegangspas, gewichtsmeting en handpalmscan in een eenpersoons toegangssluis, zoals de Boon Circle Lock.

voorbeel cemacs

In Cemacs 4.0 is het verder mogelijk om op basis van het toegangsmanagementsysteem (delen van) het inbraakmeldsysteem automatisch in of uit te schakelen wanneer iemand het pand of een ruimte binnenkomt of verlaat. Andere nieuwe functionaliteiten in Cemacs 4.0 zijn: 360 graden panomorph lenzen, toevoeging van een geïntegreerde RTSP media server, nieuwe exportformaten voor rapportages in Cemacs Video Management en de ondersteuning van Aperio en Salto Wireless sloten binnen Cemacs Access & ID Management. Tevens zijn (opgenomen) videobeelden en inbraakinstellingen in deze nieuwe versie via een iPad en iPhone te managen en te bekijken.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner