Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Bosch Security Systems

Seris

Hikvision

DZ Technologies

RoSecure

Optex

Seagate

IDIS

Lobeco

Alphatronics

Trigion

Explicate

Uniview

G4S

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Network Optix

EAL

Avigilon Alta

NIBHV

Centurion

Genetec

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

Dero Security Products

Gold-IP

VEB

Advancis

Bydemes

VideoGuard

PG Security Systems

Nimo Drone Security

GFT

Unii

SmartSD

JMB Groep

VAIBS

Alarm Meldnet

Oribi ID Solutions

Brivo

Nenova

Service Centrale Nederland

Paxton

ASIS

HID

Multiwacht

OSEC

i-Pro

ARAS

Eagle Eye Networks

HD Security

VVNL

Masset Solutions

BHVcertificaat.online

CDVI

CSL

Milestone

Ajax Systems

20face

Sequrix

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Connect Security

Crown Security Services

2N

ASSA ABLOY

Kiwa

CardAccess

SOBA

De Beveiligingsjurist

Eizo

Traka ASSA ABLOY

Top Security

Securitas

Paraat

VBN

Add Secure

Secusoft

ADI

Akuvox

Check Point lanceert NGX R65

19 maart 2007
Redactie
23:11

Check Point, leverancier van internetbeveilingsproducten, heeft de nieuwe versie NGX R65 uitgebracht. Check Point NGX is het onderliggende beveiliging software platform voor alle enterprise firewalls, VPN en management oplossingen. Het geeft bedrijven van diverse omvang de mogelijkheid om de kosten en de complexiteit van het beveiligingsbeheer te reduceren.

De nieuwe versie van NGX biedt onder andere ?Management Plug-ins?. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om snel nieuwe functionaliteit aan de bestaande beveiligingsomgeving toe te voegen zonder dat hiervoor een complete upgrade van het bestaande management gedaan hoeft te worden. De nieuwe modules kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het bestaande management, zoals de nieuwe NGX R65 management plug in voor Connectra, Check Points SSL VPN gateway.

Andere belangrijkste toevoegingen aan Check Point?s NGX R65 versie zijn:

? Web Filtering: ge?ntegreerde webfiltering zorgt ervoor dat bedrijven hun medewerkers vrij kunnen houden van malicious websites die ongewenste content bevatten of phising websites zijn.
? NAC functionaliteit: Uitbreiding van de interne beveiliging door nieuwe network access control (NAC) functionaliteit waardoor desktops en laptops die aan het netwerk gekoppeld worden moeten voldoen aan de interne security voorwaarden alvorens toegang te krijgen. Dit gebeurt volledig transparant voor de gebruiker.
? VoIP verbeteringen: VPN-1 levert nu samenwerking met Nortel, Broadsoft, Cisco, NEC, Polycom, Sylantro, Avaya en anderen om zo de beveiliging voor VoIP appliances te vergroten
? Windows Vista Support: SSL Network Extender is nu volledig ondersteund op het Windows Vista platform.
? 12,5 Gbps throughput: Check Point VPN-1 power heeft 12,5 Gbps firewall doorvoer en 5,1 Gbps intrustion prevention throughput getoond op een enkele Intel gebaseerde server. Verder zijn speciale technieken toegevoegd om gateways die aangevallen worden met een Denial of Service (DoS) beter te kunnen beschermen.
? Flexibele uitrol: Voor netwerken die transparante firewall functies willen toevoegen biedt NGX R65 nu ook laag 2 firewalling zodat een gebruiker geen wijzigingen behoeft aan te brengen in de netwerk topologie.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

SequriX

Wordt een partner