Codes voor twee-factor-authentificatie met 1Password

Wachtwoorden-apps zijn in opkomst met al die verschillende wachtwoorden en beveiligingsincidenten. 1Password heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd die het gebruik van wachtwoorden met twee-factor-authentificatie eenvoudiger moet maken.

1passwordGebruikers van 1Password kunnen voortaan wachtwoorden voor twee-staps-verificatie van allerlei websites en diensten via de wachtwoordenmanager laten genereren. Voor de extra beveiligingslaag is een aparte app niet langer noodzakelijk. In de app die voor premium-gebruikers met iOS beschikbaar is, wordt automatisch zo’n code aangemaakt zodat je alles in dezelfde app kunt regelen.
Ook is een lange lijst toegevoegd van sites en diensten die samenwerken met 1PAssword.  1Password maakt eventueel automatisch een wachtwoord voor je aan. Ook is het mogelijk om de unieke tijdelijke authentificatiecodes voor een Google-account  voortaan door 1Password te laten genereren.
De normale 1Password-app is gratis, de nieuwe beveiligde functies zitten in de premium-versie van de app die eenmalig 10 euro kost.

Deel dit artikel via: