Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Unii

Seris

SmartSD

Crown Security Services

Kiwa

OSEC

Nimo Drone Security

Masset Solutions

PG Security Systems

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

Nenova

Akuvox

Centurion

SOBA

Genetec

Sequrix

Paraat

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Milestone

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

CDVI

HD Security

Nimo Dog Security

Uniview

HID

Ajax Systems

Avigilon Alta

VVNL

Bosch Security Systems

i-Pro

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

Eizo

20face

EAL

CSL

Securitas

JMB Groep

Top Security

Bydemes

NetworxConnect

Dero Security Products

DZ Technologies

Hikvision

2N

IDIS

Brivo

Advancis

Gold-IP

Explicate

Network Optix

Optex

Lobeco

ASSA ABLOY

SmartCell

Paxton

Trigion

CardAccess

Multiwacht

VAIBS

GFT

Add Secure

G4S

Regio Control Veldt

Alphatronics

Seagate

Alarm Meldnet

VEB

RoSecure

ASIS

NIBHV

VideoGuard

VBN

Traka ASSA ABLOY

Connect Security

ADI

ARAS

Compacte hemisferische 3 en 6 MP domecamera’s van ABUS

21 april 2015
Redactie
13:48

De compacte 3 en 6 megapixel hemisferische domecamera’s van ABUS bieden een ononderbroken zichtveld van 360 graden en openen daarmee nieuwe inzetmogelijkheden. Ze vormen een cameraoplossing voor een breed spectrum aan omgevingen, zowel binnen als buiten.

ABUS Hemispheric buiten IP-dome camera 6 MPxAls deze camera’s aan het plafond gemonteerd worden, kunnen ze een complete ruimte met slechts één camera bewaken.
De compacte 3 megapixel hemisferische IP-domecamera TVIP83900 voor binnenshuis kan gebruikt worden om activiteiten te observeren, de mensenstroom te volgen en het gebouwmanagement te optimaliseren. De geïntegreerde IR’s hebben een reikwijdte van circa vijf meter en zorgen ook ‘s nachts voor een duidelijk videobeeld.
Dankzij Power over Ethernet (PoE) wordt de installatie vereenvoudigd. Via de audio-ingangen en -uitgangen kunnen een luidspreker en microfoon worden aangesloten en via de alarmingang en -uitgang kunnen externe alarmen, bijvoorbeeld een sirene of een licht, worden aangestuurd die in het geval van detectie reageren.
Er zijn vijf mogelijke beeldweergaven: een 360 graden-beeld, een panoramabeeld, een dubbel panoramabeeld, een 360 graden-weergave met drie vrij configureerbare posities evenals een panoramabeeld met drie vrij configureerbare posities. De camera kan eenvoudig via een webinterface worden bediend. Op deze manier kan digitaal draaien, kantelen en zoomen heel eenvoudig worden geregeld. De toeren van de camera zijn vrij instelbaar.
De compacte en weerbestendige 6 megapixel hemisferische IP-domecamera TVIP86900 voor buitenshuis kan worden toegepast bij een temperatuurbereik van -25 tot +60 graden Celsius. Met de luidspreker en de ingebouwde microfoon is bovendien een tweeweg audio-communicatie mogelijk via de webinterface van de camera, door middel van een op de computer aangesloten microfoon.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

SequriX

Wordt een partner