Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

Bydemes

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

Optex

VBN

Trigion

RoSecure

Alphatronics

SOBA

Eizo

VVNL

Oribi ID Solutions

VAIBS

ARAS

ASIS

OSEC

Nimo Drone Security

Secusoft

Securitas

Alarm Meldnet

HD Security

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

EAL

SmartCell

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

Seris

G4S

NIBHV

GFT

VEB

Sequrix

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Connect Security

CDVI

Paraat

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

20face

IDIS

Genetec

2N

Brivo

i-Pro

Gold-IP

BHVcertificaat.online

Unii

Top Security

Seagate

SmartSD

Nenova

Regio Control Veldt

CardAccess

Add Secure

DZ Technologies

ADI

Dero Security Products

Traka ASSA ABLOY

Advancis

Milestone

Uniview

CSL

Akuvox

Bosch Security Systems

Explicate

Nimo Dog Security

Lobeco

PG Security Systems

HID

Ajax Systems

Crown Security Services

Paxton

JMB Groep

Kiwa

Centurion

Hikvision

Complete beveiligingsoplossing die met gebruiker meegroeit

22 september 2020
Redactie
07:25

ASSA ABLOY Opening Solutions introduceert Incedo Business. Dit is een beveiligingsoplossing die alle beveiligingsapparatuur en -programmatuur in één platform verbindt. Er zijn verschillende versies, waaronder een die via de cloud werkt. Het systeem kan vrijwel onbeperkt met de gebruiker meegroeien.

De wereld is continu in beweging. Van een beveiligingsoplossing mag verwacht worden dat deze zich hier keer op keer op aanpast. ASSA ABLOY komt daarom met Incedo Business, een beveiligingsoplossing die alle beveiligingssoftware en -hardware binnen één platform verbindt. De gebruikersinterfaces van Incedo  zijn volgens de fabrikant vriendelijk, flexibel en eenvoudig te updaten. Zo is makkelijk èn snel in te stellen wie wanneer toegang heeft tot welke deur.

Connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud
“Mensen vereisen verschillende toegangstijden en -punten. Daarnaast veranderen de toegangs- en beveiligingseisen van dag tot dag. Hierdoor is een statische oplossing geen optie meer. In plaats daarvan moet één enkel, allesomvattend beveiligingsplatform connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud bieden”, zegt Erwin van Helden van ASSA ABLOY. “Dit platform dient tegelijkertijd het pand te beveiligen en de toegang te filteren om de steeds veranderende bewegingen van mensen te beheren. Toegangscontrole maakt deze verplaatsing van mensen mogelijk, dus het juiste systeem is hierin cruciaal.

Meer controle en flexibiliteit
Incedo maakt het leven en alle bijbehorende zaken gemakkelijker en efficiënter voor iedereen; van installateurs tot eindgebruikers. Facilitair Managers hebben meer controle en flexibiliteit dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Denk aan het maximaliseren van het investeringsrendement, waarbij Incedo Business snel kan opschalen wanneer dat nodig is. Daarnaast kunnen systeembeheerders meer doen binnen de beschikbare budgetten. Zo kunnen zij toegangsprofielen initiëren, annuleren of wijzigen en bewegingen op hun locatie realtime volgen.

Geen vertragingen of onnodige complexiteit meer
Ondertussen krijgen gebruikers de individuele toegangstijden en toegangsrechten die ze nodig hebben. Zij kunnen vrij bewegen zonder de veiligheid van andere mensen en apparatuur in gevaar te brengen. Integrators kunnen middels de moderne technologieën verbonden systemen snel upgraden en zo risico’s minimaliseren. En installateurs hoeven niet langer te worstelen met incompatibele systemen; Incedo Business is namelijk in staat om samen te werken met andere systemen. Dit betekent dat vertragingen of onnodige complexiteit tot het verleden behoren.

Een gouden combinatie
Het Incedo Business ecosysteem combineert het toonaangevende programma van toegangshardware en beveiligingsoplossingen van ASSA ABLOY met flexibele software en meerdere beheeropties. De bekroonde draadloze digitale sloten en bedrade wandlezers van ASSA ABLOY beveiligen alle binnen- en buitendeuren.
Door de ruime keuze aan kaart- en tokenreferenties ervaren de gebruikers het gemak van veilige toegang tot hun pand en de ruimtes daarbinnen. En met de virtuele sleutels van Incedo kunnen deuren eenvoudig geopend worden met een smartphone.

Incedo beweegt mee
De beheeropties van Incedo – Lite, Plus en Cloud – variëren van instapniveau tot cloudgebaseerd beheer. En het mooie is dat meerdere locaties en integraties van derden zijn te beheren, inclusief beveiligingsoplossingen zoals camerabewaking. Upgraden en downgraden kan zo vaak als de gebruiker wil, evenals het toevoegen van hardware en referenties en het verwijderen op aanvraag en wisselen van beheeropties. En dit allemaal binnen één enkele omgeving. Tevens verloopt de migratie tussen Lite-, Plus- en Cloud-versies altijd naadloos in elke richting. Incedo staat hierdoor garant voor flexibiliteit èn schaalbaarheid in elk opzicht en voldoet hiermee te allen tijde aan de beveiligingsbehoeften, zo belooft ASSA ABLOY.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner