Crown Security Service voorkomt dat ellende erger wordt

Beveiliging is meestal bedoeld om ellende te voorkomen. Maar soms is het leed al geschied en dan komt Crown Security Service in actie om verdere schade zo beperkt mogelijk te houden. Het bedrijf had het extreem druk de afgelopen maanden.

Pas nog moest het bedrijf opdraven na een grote brand in Rijswijk (foto). Hoewel er weinig te redden leek, was bewaking van de ruïne toch echt belangrijk. Bijvoorbeeld voor onderzoek naar de brandoorzaak of om te voorkomen dat nieuwsgierige mensen (kinderen) zichzelf in gevaar brengen. Het ging namelijk onder andere om garagebedrijven, waar ook schadelijke en explosieve stoffen aanwezig waren. Afgelopen week was Crown Security Service ook nodig in Beek en Spaubeek, waar grote schade door de storm was ontstaan. De straat lag bezaaid met dakpannen en afgewaaide takken. Enkele woningen zijn tijdelijk onbewoonbaar en worden bewaakt in afwachting van reparatie en de terugkeer van de bewoners.

Salvage
Crown Security Service werkt nauw samen met verzekeraars die het belangrijk vinden dat de schade na een incident niet erger wordt. Het beveiligingsbedrijf ondersteunt daarbij door bijvoorbeeld te voorkomen dat in een door brand beschadigd pand diefstallen plaatsvinden. Door de personeelsschaarste gebeurt dat steeds vaker met behulp van techniek, zoals mobiele cameramasten. Ook bij grote terreinen worden die ingezet. Crown kan eventueel zelf het beheer verzorgen, vanuit een mobiele toezichtcentrale. Maar ondanks die technische hulpmiddelen, is er een grote behoefte aan nieuwe medewerkers. Het gebeurt steeds vaker dat schade ontstaat door extreem weer en dan weten de verzekeraars het in Zwijndrecht, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht gevestigde Crown te vinden.

Deel dit artikel via: