CSL breidt Beneluxteam uit met drie managers

CSL, de aanbieder van systemen voor beveiligde verbindingen, breidt het Benelux-team uit met de accountmanagers Justin de Man en Martijn Mundhenke en met Nisrine Atmani, die sales & marketing executive wordt.

Martijn Mundhenke komt van Chubb Fire & Security waar hij sinds 1998 verschillende functies bekleedde alvorens accountmanager te worden. Hij was al bekend met de CSL-producten en zal zijn kennis gebruiken om installateurs in het noordoosten van Nederland te ondersteunen.
Justin de Man werkte voorheen bij PG Security Systems waar hij verantwoordelijk was voor zakelijke ontwikkelingen en het bieden van klantenservice. Met zijn kennis, netwerk van contacten en vaardigheden in onder andere de CCTV-industrie wordt hij bij CSL verantwoordelijk voor het westen van Nederland en onderhoudt hij contacten met VEB- en Borg-erkende installateurs.
Nisrine Atmani sluit zich aan bij CSL vanuit haar vorige werkgever Regus, waar ze heeft gewerkt als community associate. Ze heeft ruim drie jaar ervaring in klantgerichte functies, waarbij ze organisatie,- en communicatievaardigheden heeft opgedaan. Zij gaat het team en relaties ondersteunen vanuit het Benelux-kantoor in Roermond. Ook gaat zij CSL actief promoten via sociale mediaplatforms en andere marketingtools.

Deel dit artikel via: