CSL helpt Hollander Techniek met innovaties ‘uit de brand’

Hollander Techniek liep onlangs tegen een kwestie aan met de doormelding van brandalarmen en storingen van het brandmeldsysteem via de inbraakmeldpanelen van een klant. De inbraakmeldpanelen waren namelijk niet conform EN54-21- en EN50136. CSL bracht de oplossing.

“Vanuit de eis bij onze klant moeten deze meldingen worden verstuurd via een EN54-21- en EN50136-gecertificeerde doormelding”, vertelt Erwin Bouwmeester, senior service engineer Retail bij Hollander Techniek. “Hier kwam het bedrijf CSL om de hoek kijken. Tevens was er een wens om de dual path-doormeldingen beter te laten verlopen. Voorheen hadden we met regelmaat te maken met uitval van back-up-verbindingen van GPRS. Een gedegen product was vanuit de inbraakpanelen dus ook een wens.”

Grote mate van bedrijfszekerheid
Bouwmeester zegt erg positief te zijn over CSL. “Het product doet wat het belooft en meer. Je kunt je inbraakmeldinstallatie nog zo mooi en goed aanleggen, zonder gedegen doormelding is het systeem waardeloos. De GradeShift Pro 2 van CSL biedt bedrijfszekerheid, zonder gedoe met back-up-uitval. De samenwerking tussen de primaire en secundaire verbinding is perfect. Ook het gebruik van twee 4G-providers zorgt voor een grote mate van bedrijfszekerheid. Dit maakt dit hét product voor mij.” Hollander Techniek maakt gebruik van de My Base app van CSL. “Hiermee en met de portal zijn de GradeShift Pro 2-producten uitermate snel te installeren”, aldus Bouwmeester. “NAW-gegevens invullen, verbinding invullen en klaar. Alles is te beheren vanuit de My Base App en dit is echt een totaal andere benadering dan de kiezers die we gewend zijn. Je kan statussen goed en snel nazien via My Base App, je hebt geen gedoe meer met SIM-kaarten, mobiele netwerken en providers en als er een uitdaging is, is de helpdesk van CSL altijd goed meedenkend en snel bereikbaar.”

Deel dit artikel via: