Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Seagate

VideoGuard

Traka ASSA ABLOY

Akuvox

PG Security Systems

G4S

Secusoft

IDIS

RoSecure

ARAS

GFT

Masset Solutions

SMC Alarmcentrale

Bosch Security Systems

BHVcertificaat.online

Trigion

2N

Alphatronics

Nenova

Seris

Explicate

HD Security

Eizo

Lobeco

i-Pro

20face

CardAccess

Hanwha Vision Europe

SmartSD

VVNL

Top Security

Milestone

Crown Security Services

Sequrix

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

Paraat

HID

VEB

De Beveiligingsjurist

Nimo Drone Security

Unii

Connect Security

Multiwacht

Uniview

Hikvision

Centurion

VBN

Network Optix

Service Centrale Nederland

Genetec

JMB Groep

ASSA ABLOY

Ajax Systems

Regio Control Veldt

Brivo

Optex

Dero Security Products

Advancis

NIBHV

Oribi ID Solutions

CDVI

Avigilon Alta

Securitas

OSEC

VAIBS

ASIS

CSL

Alarm Meldnet

SmartCell

Gold-IP

SOBA

Add Secure

Bydemes

EAL

Kiwa

ADI

Paxton

Nimo Dog Security

DZ Technologies

CUBE X van CDVI nu ook in kit verkrijgbaar

28 juni 2024
Redactie
06:50

Sinds 21 mei brengt CDVI de CUBE X-reeks op de markt, een serie nieuwe ontvangers die het automatiseren van een woning of bedrijf eenvoudiger maakt. Veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij centraal. Zo zijn alle ontvangers draadloos en zijn signalen beveiligd met de KeeLoq® Rolling Code. Er is nu ook de CUBE KIT. Die bevat een CUBEPOWER ontvanger, twee S1TR2641E1-handzenders en drie mobile credentials.

Met de kit kunnen gebruikers kiezen om hun automatische poort, of andere toegangen, te activeren via de smartphone of met de handzender. De CUBEPOWER-ontvanger is compact en discreet, maar toch robuust. Bovenal is hij multi-inzetbaar dankzij de Bluetooth-functie en de mogelijkheid om ook standalone te functioneren. De geheugencapaciteit van 250 zenders en 100 gekoppelde smartphones zorgt ervoor dat de CUBE KIT ook voor grotere installaties geschikt is.

Speciale voordelen
Met de InstallerCube-app, bedoeld voor installateurs, is de CUBE X-ontvanger te configureren. Zo zijn makkelijk de gekoppelde zenders en smartphones te configureren, of de naam van de ontvanger of toegangscodes te wijzigen.
Met de UserCube-app, bedoeld voor eindgebruikers, is de ontvanger via de smartphone te activeren. UserCube verandert de smartphone van de gebruiker in een Bluetooth-afstandsbediening, met een eigen serienummer en ID.  
De nieuwe CUBE X-reeks biedt volgens CDVI heel wat voordelen die andere ontvangers niet kunnen bieden. Een nieuwe zender toevoegen wordt sneller en eenvoudiger. Met de CUBE X-ontvangers gebeurt alles makkelijk vanuit de app. De ontvanger zelf hoeft niet aangepast te worden, er is geen gereedschapskist nodig en men hoeft de handleiding alleen te raadplegen bij het koppelen van de eerste zender.

Overige functies
De nieuwe ontvangers hebben een regelbaar bereik. In tegenstelling tot de andere ontvangers van CDVI, wordt bij de CUBE X-ontvangers eenvoudig het ontvangstbereik aangepast van 1 cm tot 2 meter. Ook zijn makkelijk tijdelijke gebruikers in te stellen. Niet iedereen hoeft op elk moment de ontvangers te kunnen bedienen. Denk maar aan eenmalige bezoekers. In de app zijn makkelijk codes in te stellen met een beperkt aantal activeringen.
Behalve de CUBE KIT en de twee nieuwe apps, komt CDVI met drie ontvangers in de CUBE X-reeks, namelijk de CUBESIGNAL, de CUBEPOWER en de CUBE230. Drie ontvangers met elk hun eigen toepassingen: waar de CUBESIGNAL eerder bedoeld is voor poorten, deurautomatisatie en draaideuren, wordt CUBEPOWER aangeraden voor bijvoorbeeld magneetsloten en lampen. CUBE230, ten slotte, is geschikt voor ventilatoren en spots.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

SequriX

Wordt een partner