Dahua bereikt emissiereductie door innovatieve verpakking

Om bij te dragen aan een groene, milieuvriendelijke, veilige en intelligente wereld heeft Dahua de afgelopen veel in duurzaamheid geïnvesteerd. Vorig jaar bereikten 126 Dahua-producten de China Energy-saving Product-certificering. Dat is een stijging van 39 procent in vergelijking met 2020. 95.520 materialen bereikten de RoHS-certificering.

Om de naleving van de bedrijfsvoering te versterken en de efficiëntie van recycling te verbeteren, heeft Dahua een restitutie- en retourbeheerplatform ontwikkeld, waarmee het zijn traditionele bedrijfsmodel heeft omgezet in digitaal informatiebeheer. Het realiseert online beheer van materiaalteruggave, materiaalontvangst, evaluatie van behandelschema’s en uitvoering van behandelschema’s om de zichtbaarheid en traceerbaarheid van het hele proces te realiseren. Tegelijkertijd gebruikte het de gegevens om het aantal geretourneerde producten van de bron te verminderen, milieuvervuiling te voorkomen, afvalproductie te verminderen en de bedrijfskosten te verlagen.

Verpakkingsmaterialen
Voor verpakkingsmaterialen gebruikt Dahua voornamelijk lichte, recyclebare en duurzame materialen. Ondertussen is de verpakking ook in strikte overeenstemming met de EU 94/62/EG-richtlijn voor verpakking en afvalverpakking voor de controle van gevaarlijke stoffen, zodat het totale gehalte aan lood, kwik, cadmium en zeswaardig chroom in verpakkingsmaterialen niet hoger is dan 0,01% ( 100ppm). Kartonnen producten voldoen strikt aan de relevante vereisten van GBT 39084-2020 Green Product Evaluation Express Packaging Products.

Ecologisch
Door middel van groen en ecologisch verpakkingsontwerp houdt Dahua zich aan de principes van genormaliseerd, lichtgewicht, groen en recyclebaar. Door technologische en ontwerpinnovatie bevordert Dahua energiebesparing en verbruiksvermindering in de stroomopwaartse en stroomafwaartse keten van de verpakkingsindustrie, realiseert gestandaardiseerd en intelligent verpakkingsontwerp, vermindert het gebruik van verpakkingsmaterialen, vermindert het aandeel plastic toepassingen en verbetert het gebruik van opslag- en transportruimte.

Groene milieubeschermende materialen
Het is vermeldenswaard dat Dahua een EHS-papieren pallet heeft ontwikkeld ter vervanging van plastic, die de recycling en degradatie van verpakkingen verbetert, een gewichtsreductie van meer dan 50% bereikt en het energieverbruik voor de productie vermindert. Bovendien maakt de nieuwe filmcomposietverpakkingstechnologie, ontwikkeld door Dahua Innovation, gebruik van 100% recyclebare en groene milieubeschermende materialen, die het gebruik van verpakkingsmaterialen met 40% kunnen verminderen, de productiecapaciteit met 30% kunnen verhogen en de bezettingsgraad van de opslag- en transportruimte kunnen verhogen met 50%.

Compliance
Dahua besteedt niet alleen aandacht aan technologische innovatie, maar vermeldt ook milieu-compliance als een van de belangrijkste compliance-baselines van zijn producten. In de toekomst zal Dahua zich blijven concentreren op de vraag van de klant en technologische innovatie en zich houden aan milieubescherming als zijn eigen verantwoordelijkheid. Dahua zal doorgaan met het leiden van innovaties op het gebied van milieubescherming, milieubeschermingseisen integreren in productonderzoek en -ontwikkeling, productie en productie en intelligente oplossingen, groene productie en groene ontwikkeling toepassen.

Deel dit artikel via: