Dahua Introduceert Starlight en 4K camerabeveiliging

Dahua Technology brengt met de Starlight Network Series een nieuwe generatie IP camera’s uit. Deze camera’s zijn bij uitstek geschikt voor situaties met moeilijke lichtomstandigheden.

Met een dynamisch bereik van 120 db leveren ze, ook in omstandigheden met weinig licht en met tegenlicht toch heldere beelden. De ingebouwde Smart Scene Adaptive (SSA) technologie van Dahua ondersteunt automatische omschakeling tussen verschillende instellingen voor variërende lichtomstandigheden. De lijn 4K producten van Dahua bestaat uit een flink aantal camera’s en recorders.
De Starlight camera’s beschikken over een breed scala aan detectie en analyse functies ‘smart’ detectiemogelijkheden zoals sabotagedetectie, smart video detectie (waaronder tripwire detectie en indringerdetectie) en intelligente videoanalyse van opgenomen beelden. Tevens ondersteunen de Starlight camera’s people counting en bieden een heat map voor het vaststellen van ‘hot spots’ en detectie in gebieden met geringe lichtsterkte.
DahuaDe PTZ domecamera DH-SD6AL230F-HNI biedt infraroodverlichting tot vijfhonderd meter en heeft een IP67-klasse water- en stofbestendige behuizing. Daarnaast heeft de PTZ domecamera een automatische surveillance functie die zowel handmatig als volgens een rooster kan worden ingesteld. De camera beschikt over een 2 megapixel, 1/1.9” progressive scan CMOS beeldsensor voor het vastleggen van kleuren beelden en ondersteunt tot maximaal 50/60fps@1080P codering.
Met de Dahua super 4K NVR, NVR608-128-4K is videobewaking mogelijk met 18-kanaals IP-camera’s tot een bandbreedte van 384 Mbps en afspelen van 12 megapixel resolutie beelden.

Deel dit artikel via: