Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VAIBS

Uniview

ADI

Gold-IP

Oribi ID Solutions

De Beveiligingsjurist

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

2N

Crown Security Services

SOBA

Add Secure

Alphatronics

HD Security

Explicate

CardAccess

OSEC

Seagate

SmartCell

IDIS

Nimo Drone Security

CDVI

Sequrix

NetworxConnect

Akuvox

ARAS

Alarm Meldnet

DZ Technologies

VEB

Eagle Eye Networks

SMC Alarmcentrale

Hanwha Vision Europe

20face

Optex

Centurion

ASSA ABLOY

Paxton

Lobeco

Avigilon Alta

Trigion

Nenova

Kiwa

SmartSD

RoSecure

Secusoft

Dero Security Products

Advancis

Paraat

Regio Control Veldt

HID

Nimo Dog Security

Ajax Systems

GFT

Bosch Security Systems

NIBHV

G4S

Milestone

i-Pro

Eizo

Hikvision

VideoGuard

VVNL

Unii

Connect Security

Bydemes

VBN

EAL

Multiwacht

Service Centrale Nederland

Genetec

CSL

Top Security

JMB Groep

ASIS

Masset Solutions

Securitas

Seris

Brivo

Dahua presenteert uitgebreid assortiment thermische camera’s

3 maart 2023
Redactie
00:00

Voor bewaking van grote terreinen en snelle detectie van indringers, brengt Dahua Technology de smart serie thermische netwerkcamera’s. Deze serie warmtebeeldcamera’s is speciaal ontworpen om warmtebronnen te detecteren en daar een gedetailleerd beeld van te geven. Ze voldoen aan de strenge eisen van de CNPP, een Franse certificeringsinstelling.

Thermische camera’s hebben ten opzichte van optische camera’s het voordeel dat ze geen lichtbron vereisen. Daarnaast presteren ze beter bij zware weersomstandigheden of extreme duisternis. Bovendien beschikken thermische camera’s over functies voor detectie op lange afstanden en temperatuurmetingen. Om detectie te verifiëren is een combinatie met optische camera’s met bijvoorbeeld infraroodschijnwerpers mogelijk.

Thermisch en optisch
Het assortiment thermische camera’s van Dahua bevat zowel thermische als hybride (thermisch + licht) camera’s om aan de verschillende gebruikerseisen te voldoen. Thermische camera’s worden veelal gebruikt in toepassingen als perimeterbeveiliging, bewaking van belangrijke installaties en oververhittingsdetectie in onderdelen van de vitale infrastructuur. Verder zijn ze te gebruiken voor snelle detectie van natuurbranden.

Series
De camera’s zijn onderverdeeld in de Ultra Serie, de Anti Corrosion Serie en de onlangs geïntroduceerde Eureka Series. De Ultra Serie omvat industriële camera’s al of niet met PTZ. Veel modellen zijn hybride, wat betekent dat er naast het thermische element ook een optisch element in de camera is opgenomen. Zo zijn warmtebeelddetecties direct optisch te verifiëren. De Anti Corrosion Serie omvat twee speeddomes en twee gewone PT-camera’s met eveneens een thermisch en optisch element. De nieuwste thermische camera’s van Dahua zijn die uit de Eureka Series. Het gaat hier om een eyeball en een bullet camera met thermisch en optisch element. Beide worden gevoed met PoE en zijn geschikt voor buitengebruik.

 

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner