Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

GFT

VBN

Unii

VVNL

Eizo

Centurion

Hanwha Vision Europe

CDVI

HD Security

Nimo Dog Security

Ajax Systems

Connect Security

IDIS

ADI

Alarm Meldnet

Nenova

ARAS

VEB

Eagle Eye Networks

VAIBS

Top Security

Network Optix

HID

Crown Security Services

SOBA

SmartCell

SMC Alarmcentrale

Traka ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

Paraat

PG Security Systems

Hikvision

Masset Solutions

OSEC

BHVcertificaat.online

Oribi ID Solutions

Genetec

Secusoft

Lobeco

Uniview

Bydemes

Explicate

Brivo

i-Pro

20face

Dero Security Products

Securitas

ASIS

Sequrix

NIBHV

Gold-IP

ASSA ABLOY

SmartSD

Trigion

Paxton

Advancis

CardAccess

DZ Technologies

Multiwacht

Alphatronics

Seris

Milestone

RoSecure

VideoGuard

Bosch Security Systems

Kiwa

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

EAL

Akuvox

JMB Groep

Add Secure

2N

Regio Control Veldt

G4S

Avigilon Alta

Optex

Seagate

NetworxConnect

CSL

Dahua vergemakkelijkt installeren van IP-systeem

19 april 2022
Redactie
03:15

Dahua Technology heeft het Dahua IP-bewakingssysteem op instapniveau geüpgraded voor een reeks IP-producten op instapniveau, zoals IP-camera’s , NVR, switch, enz. om gebruikers te helpen apparatuur gemakkelijker te installeren en te onderhouden tijdens het gebruik van IP-beveiligingssystemen.

De upgrades maken het systeem volgens Dahua eenvoudiger voor aansluiting, gebruik en onderhoud. Gebruikers kunnen snel leren hoe ze een IP-beveiligingssysteem kunnen installeren dat in bepaalde scenario’s een hoge mate van uitbreidbaarheid, openheid en compatibiliteit vertoont.
Er zijn meerdere verbindingsmodi beschikbaar voor een makkelijke verbinding. PoE (Power over Ethernet) en WiFi-technologieën worden gebruikt om bedradingsproblemen voor eindgebruikers en leveranciers te verminderen bij het installeren van IP-beveiligingssystemen.

Makkelijk aan te passen
Ondertussen stelt Plug&Play (PnP) het IP-bewakingssysteem in staat om zich aan te passen aan hardwarewijzigingen met minimale tussenkomst van de gebruiker. Als de IP-camera is aangesloten op de ingebouwde schakelaar van de NVR, wordt de camera automatisch geïnitialiseerd, terwijl de foto’s direct op het NVR-scherm verschijnen. Als de IP-camera is aangesloten op een externe PoE-switch, moet de Plug&Play-functie handmatig worden ingeschakeld op de NVR-interface. In dit geval zoekt de NVR automatisch naar IP-camera’s in het LAN en voegt deze automatisch toe.

Vereenvoudigde configuratie
Eenvoudig gebruik is voornamelijk afhankelijk van Dahua DMSS en Cos Pro (release eind april). Door de NVR-kanaalbeheerfunctie in deze twee apps te integreren, kunnen eindgebruikers en installateurs een reeks bewerkingen uitvoeren, zoals apparaat zoeken, initialisatie, kanaaltoevoeging, preview en tekening, op hun telefoons, bij het configureren van een klein IP-beveiligingssysteem. Ze hoeven geen extra monitoren en laptops te gebruiken, wat de configuratie van het IP-systeem aanzienlijk vereenvoudigt.

Cloud-upgrades
Om het onderhoud te vergemakkelijken, ondersteunt het systeem het binden van ‘sleutelhangers’ voor apparaten via DMSS. Wanneer gebruikers het wachtwoord vergeten, kunnen ze dit eenvoudig en snel terugvinden in de DMSS-app. Ondertussen ondersteunt het apparaat handige cloud-upgrades. Wanneer het apparaat wordt gehost op het Cos-platform, kan het installatieprogramma de storingsinformatie van het apparaat ontvangen in de Cos-app en op afstand enkele basisfoutafhandeling uitvoeren.
Dit verbeterde IP-bewakingssysteem op instapniveau, als een eenvoudige stap voor gebruikers om de IP-wereld te betreden, is voornamelijk toepasbaar in kleine winkels, appartementen, villa’s en andere kleine beveiligingsscenario’s.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner