Beveiliging nieuws

Onze partners

Masset Solutions

Gold-IP

JMB Groep

HID

Bydemes

PG Security Systems

ASIS

VEB

CardAccess

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

Boon Edam

EAL

MPL

Paraat

Seris

Dahua

Oribi ID Solutions

Paxton

Nimo Drone Security

Top Security

Kiwa

Nenova

Seagate

Uniview

Eagle Eye Networks

OSEC

ARAS

VVNL

Avigilon Alta

SmartCell

Unii

BHVcertificaat.online

ADI

VideoGuard

Hanwha Vision Europe

HD Security

Sequrix

Lobeco

SOBA

NetworxConnect

CSL

VBN

Genetec

Add Secure

Alphatronics

DZ Technologies

Securitas

GFT

2N

Brivo

Hikvision

ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

NIBHV

i-Pro

Eizo

Regio Control Veldt

Secusoft

Koninklijke Oosterberg

Explicate

Akuvox

IDIS

VAIBS

Alarm Meldnet

Nimo Dog Security

Ajax Systems

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

Centurion

20face

CDVI

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

Advancis

Connect Security

Milestone

G4S

Optex

Multiwacht

Trigion

RoSecure

SmartSD

Dahua vergemakkelijkt toepassing van producten

1 maart 2024
Redactie
06:05

Dahua Technology introduceert het ‘5E’-initiatief om de klantervaring en efficiency te verbeteren. Het gaat om een nieuwe vorm van productontwerp voor eenvoudige installatie, eenvoudige aansluiting, eenvoudige configuratie, eenvoudig gebruik en eenvoudig onderhoud.

“Bij Dahua staan onze klanten vooraan bij onze innovaties. De Dahua 5E belichaamt onze toewijding aan het op maat maken van gebruiksvriendelijke producten en oplossingen die niet alleen voldoen aan veranderende behoeften, maar ook de verwachtingen van de klant overtreffen”, zegt Eason Rao, managing director van Dahua Global Product Marketing.

Eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke installatie
Easy Installation (eenvoudige installatie) draait om de voortdurende vereenvoudiging van het installatieproces voor hardware en software, waarbij pijnpunten van klanten zoals complexiteit van de installatie, tijdverlies en extra kosten effectief worden aangepakt. Dit omvat het optimaliseren van het structurele ontwerp, de gereedschapsvereisten, de begeleidende materialen en de procesveiligheid van hardware-installatie; en het verbeteren van de toegankelijkheid, flexibiliteit, complexiteit en correctheid van software-installatie om het gemak, de snelheid, de veiligheid en de nauwkeurigheid van de installatie bij de klant te verbeteren.

Snelle, veilige en betrouwbare interconnectie
Easy Connection (eenvoudige aansluiting) is gericht op het verbeteren van connectiviteit en compatibiliteit van apparaten met derde partijen en biedt een naadloze integratie-ervaring voor diverse klantomgevingen. De Dahua HTTP Push-technologie ondersteunt
bijvoorbeeld een efficiënte en veilige overdracht van gebeurtenissen, beelden en rapportgegevens tussen Dahua-apparaten en platforms van derden. De PoE- en PoC-technologieën van Dahua maken eenvoudige Plug & Play mogelijk via draden en interfaces en ondersteunen voeding en gegevensoverdracht over lange afstanden, terwijl de stabiliteit van het systeem gewaarborgd blijft. Daarnaast kan de Automatic Registration-technologie van Dahua zich aanpassen aan de complexe netwerkomgeving van klanten, netwerkinstellingen vereenvoudigen en efficiënte verbindingen tot stand brengen.

Handige, visuele en probleemloze installatie
Easy Configuration (eenvoudige configuratie) verwijst naar gestandaardiseerde en gestroomlijnde productinstelling en foutopsporing. De logica van de één-klik video-intercominstellingen is bijvoorbeeld geoptimaliseerd om de configuratie te vergemakkelijken en de trainingskosten voor de klant te verlagen. Het bijgewerkte Dahua WEB 5.0 maakt gebruik van op scenario’s gebaseerd UI-ontwerp, een soepele interface en eenvoudige bediening. Bovendien kunnen AI-leeralgoritmen en vooraf gedefinieerde scèneparameters veel tijd en moeite besparen bij het configureren van scènes. De Dahua AI SSA camera kan scène-elementen herkennen zoals regen, sneeuw, mist, tegenlicht, flikkering, etc., waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingsscenario’s.

Begrijpelijke, moeiteloze en intuïtieve bediening
Easy Usage (eenvoudig gebruik) biedt klanten gebruiksvriendelijke interfaces voor een efficiënte en eenvoudige bediening. Verbeteringen variëren van eenvoudige, esthetische ontwerpen tot intuïtieve functie-instellingen, stapsgewijze begeleiding en handige tips. Gedetailleerde instructies en hulpmiddelen maken het voor klanten op alle niveaus gemakkelijk om toegang te krijgen tot productfuncties en deze te begrijpen zonder uitgebreide trainingen of kennis van beveiliging. Bovendien kunnen verschillende ondersteunende apps en hoogwaardige intelligentie voldoen aan de behoeften van verschillende scenario’s, de beperkingen van tijd en locatie doorbreken, flexibele bediening binnen handbereik van de klant mogelijk maken en tijd en arbeidskosten verlagen.

Uitgebreid, nauwkeurig en efficiënt onderhoud
Easy Maintenance (eenvoudig onderhoud) biedt 24/7 apparaatbeheer en probleemoplossing voor blijvende betrouwbaarheid van het systeem. De one-click diagnosefunctie van Dahua WEB 5.0 biedt uitgebreide beveiligingsdetectie om inbraken effectief te voorkomen. Het DSS Pro onderhoudscentrum kan de bron en het type van fouten in apparatuur nauwkeurig lokaliseren, klanten informeren over de systeemstatus en zorgen voor een stabiele werking. Met het DoLynk Care Health Center kan apparatuur op afstand worden gedebugged en onderhouden, waardoor het aantal bezoeken aan de locatie wordt verminderd en tijd en arbeidskosten worden bespaard. De één-klik reparatiefunctie van DoLynk Care in combinatie met de sterke R&D-ondersteuning van Dahua biedt installateurs nauwkeurige en uitgebreide oplossingen om apparatuurstoringen snel te verhelpen.

“We zullen voortdurend innoveren en optimaliseren, het gebruiksgemak en de prestaties van onze producten voortdurend verbeteren, en klanten consequent een naadloze en intuïtieve ervaring en superieure waarde bieden”, aldus Rao.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

MPL

Seagate

Suricat

Wordt een partner