Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Oribi ID Solutions

Connect Security

SOBA

DZ Technologies

Masset Solutions

Avigilon Alta

Top Security

Regio Control Veldt

Advancis

RoSecure

i-Pro

HID

Unii

G4S

BHVcertificaat.online

ARAS

Nimo Dog Security

Secusoft

PG Security Systems

Seagate

De Beveiligingsjurist

Seris

Genetec

Sequrix

Brivo

CardAccess

Securitas

Uniview

Nimo Drone Security

Ajax Systems

Akuvox

VBN

Traka ASSA ABLOY

SmartSD

Centurion

Crown Security Services

VVNL

NetworxConnect

Multiwacht

Bosch Security Systems

Eizo

Hanwha Vision Europe

2N

Bydemes

ADI

CDVI

Paxton

Alphatronics

Kiwa

SmartCell

Service Centrale Nederland

NIBHV

CSL

Gold-IP

Add Secure

Hikvision

SMC Alarmcentrale

VAIBS

IDIS

Lobeco

VideoGuard

Nenova

OSEC

Dero Security Products

GFT

HD Security

Trigion

Milestone

ASIS

EAL

20face

VEB

Alarm Meldnet

Eagle Eye Networks

Optex

JMB Groep

Paraat

Explicate

ASSA ABLOY

Dahua vernieuwt Eco Partner Program

23 mei 2024
Redactie
05:17

Om meer spelers uit de sector te bedienen heeft Dahua Technology het ECO Partnerprogramma opnieuw ontworpen. Het nieuwe model brengt enkele veranderingen met extra voordelen en vereisten. ECO Partners kunnen nu nieuwe rollen vervullen en er is een strategisch partnerniveau toegevoegd.

Technologiepartners blijven de kerngroep, maar het programma richt zich nu ook op nieuwe spelers zoals softwarehuizen en andere hardware- en softwarecomplementanten. De herlancering van het programma maakt het mogelijk om in te spelen op nieuwe trends en de eisen van partners.
Het technologiepartnerprogramma werd officieel gelanceerd in juni 2020. Met inmiddels meer dan 135 leden heeft de ECO-partnergemeenschap nu wereldwijde activiteiten in verschillende industrieën. Aanvankelijk was een grote meerderheid van de partners actief in de beveiliging, maar de afgelopen jaren heeft Dahua Technology haar productportfolio gediversifieerd en dit leidde tot nieuwe synergieën. Nieuwe partners uit de IoT-industrie sloten zich aan bij het programma en ook bestaande ECO-partners ontwikkelden nieuwe oplossingen op het gebied van security en operations.

Hoeksteen
“Samenwerking met partners is een hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie”, zegt Claire Xu, Dahua Global Partner Alliance Manager. “Samen met de ECO-partners creëren we synergieën en brengen we meer technologie en marktkennis in. Onze zakenpartners zoeken soms naar oplossingen die verder gaan dan ons bestaande productportfolio en dat is waar de expertise van de ECO-partner om de hoek komt kijken. De herlancering van het ECO-partnerprogramma wordt verklaard door de toenemende marktvraag naar een alomvattend oplossingsaanbod en premium partnerschappen”, voegde ze eraan toe. Het ECO Partner Programma is ontworpen voor technologiebedrijven en softwarehuizen met een voorliefde voor verbeterde oplossingen en die openstaan voor het verkennen van marketing- en commerciële samenwerking.

Parkeersysteem
Er is ook een nieuw partnerniveau toegevoegd. De ECOValue Partner-status is nu het ondernemingsniveau van een drieledig programma en is bedoeld voor strategische partners met een bewezen staat van dienst op het gebied van wederzijds lonende commerciële samenwerking. Het in parkeeroplossingen gespecialiseerde Kerb is de eerste partner in deze categorie. Door gebruik te kunnen maken van Dahua’s verkoopteams in veel landen krijgt Kerb toegang tot internationale markten die het voorheen niet betrad. Op dezelfde manier zal de slimme parkeertechnologie van Kerb ervoor zorgen dat gebouwen en locaties die Dahua’s ANPR-camera’s in hun parkeergarages gebruiken, extra mogelijkheden kunnen inzetten, zoals de mogelijkheid voor bestuurders om vooraf een parkeerplaats te reserveren voordat ze aankomen. “We zijn verheugd om met de verkoopteams van Dahua over de hele wereld samen te werken en het enorme potentieel dat deze samenwerking vertegenwoordigt waar te maken”, aldus Rob Brown, CEO en oprichter van Kerb.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

Videoguard

SequriX

Suricat

Wordt een partner